Studentii FSEGA au castigat premii importante la Budapesta

Scris de 

Studenții Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai au câștigat premiul II, respectiv premiul special pentru cea mai aplicabilă strategie la Competiția internațională de studii de caz Solvers’ Cup organizată, în perioada 8-11 august 2019, la Budapesta.

 

Echipa UBB a fost formată din studenții Borsos András (Finanțe și bănci, anul II), Farkas-Hegyi Beatrix (Management, anul I), Szép Hunor (Finanțe și bănci, anul I) și Tiboldi Dorka (Informatică economică, anul I), pregătiţi de prof. univ. dr. Szász Levente, conf. univ. dr Györfy Lehel-Zoltán și lect. univ. dr. Rácz Béla-Gergely.

 

Concursul a avut două runde de rezolvare a unor studii de caz. În prima dintre ele, studenții au avut la dispoziție patru ore pentru a rezolva studiul de caz al companiei DHL, în timp ce în cadrul celei de-a doua runde desfăşurate pe durata a zece ore, concurenții au avut sarcina de a dezvolta o strategie de expansiune și de atragere de fonduri pentru o organizație non-profit din Ungaria.

 

Cele două runde au fost premiate separat de către organizatori. În prima rundă echipa clujeană a terminat pe locul patru, reușind în a doua rundă să urce pe treapta a doua a podiumului concursului, fiind surclasată doar de studenții britanici de la Imperial College London și câștigând în același timp și un premiu special oferit de compania Philip Morris pentru cea mai aplicabilă soluție.

 

Citeste si:

---> Primaria Cluj-Napoca este in cautare de voluntari pentru zilele orasului

---> UBB ocupa locul 7 in lume in domeniul cercetarii tehnologiilor de captare si stocare a carbonului

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.