Facultatea de Mate-Info a inceput seria de consultatii la matematica si la informatica

Scris de 

Facultatea de Matematică și Informatică a UBB a început, din noiembrie 2019, seria de consultații pregătitoare atât la matematică, cât și la informatică, menite să vină în sprijinul liceenilor care vor să dea admitere la Facultatea de Matematică și Informatică sau să participe la ediția din anul 2020 a concursului Mate-Info UBB. Consultațiile sunt gratuite și se desfășoară în clădirea centrală a UBB, conform programului afișat pe pagina facultății (www.cs.ubbcluj.ro).

 

Concursul Mate-Info UBB 2020 se adresează elevilor de liceu de clasa a XII-a, precum şi celor ce au deja o diplomă de bacalaureat și doresc să-şi verifice cunoștințele în vederea admiterii la Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. „Prin organizarea concursului Mate-Info UBB, Facultatea de Matematică şi Informatică vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să urmeze cursurile acestei facultăţi, oferindu-le şansa de a susţine o probă de concurs similară cu proba scrisă a concursului de admitere”, au declarat organizatorii.

 

Astfel, nota obţinută la Concursul Mate-Info poate fi folosită, la cererea candidaților, ca notă la proba scrisă la admiterea la Facultatea de Matematică şi Informatică, cu condiția ca ea să fie mai mare de 6. Mai mult, primii şase candidaţi de clasa a XII-a de la fiecare disciplină (Matematică sau Informatică) sunt admişi direct la Facultatea de Matematică şi Informatică cu nota 10. Dacă nota obţinută la concurs nu e cea dorită, candidaţii pot participa la concursul de admitere din luna iulie.

Cea de-a opta ediție a concursului Mate-Info UBB va avea loc sâmbătă, 4 aprilie 2020.

 

Citeste si:

---> Studentii UBB au obtinut rezultata remarcabile la concursul „International Collegiate Programming …

---> Vezi ce programe dedicate studentilor dezvolta Centrul de Inginerie Bosch din Cluj

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.