Concurs inedit organizat de USAMV, Cluj

Scris de 

USAMV, Cluj-Napoca, ne surprinde din nou cu alte activități minunate realizate. Studenţii din anul I ai Facultăţii de Agricultură - specializările Agricultură, Montanologie, Exploatarea maşinilor şi instalaţiilor pentru agricultură şi industrie alimentară, Ingineria și protecţia mediului de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj Napoca, au avut şansa în acest semestru să înveţe şi să cunoască tehnică de ultimă generaţie în domeniul tractoarelor agricole.

Studenţii au învătat și au efectuat lucrările practice de la Disciplina de Conducere Tractoare pe două tractoare moderne puse la dispoziţie de firma Titan Maschinery. Este vorba de două tractoare Case, model Puma 160 şi Farmall 95A absolut noi. La finalul cursului a fost organizat şi un concurs cu tema "Cel mai îndemânatic student conducător de tractoare".

 

Concursul s-a desfășurat pe platforma de Maşini Agricole și a constat în mers sinuos printre jaloane, oprire la punct fix cu faţa și cu spatele, garare laterală, manevrarea instalaţiei hidraulice și cuplarea unei maşini agricole.

 

Ocupanţii locurilor fruntașe au fost următorii:

Locul 1 - Mărieș Tudor Vlad I, Agricultură

Locul 2 - Simo Arpad, I Agricultură,

Locul 3 - Motofelea Emil, I EMAIA

 

Echipa Campuscluj.ro spune felicitări câștigătorilor și succes pe mai departe!

 

Sursa: edumanager.ro

Sursa foto: agroinfo.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.