Imprimă această pagină

"Oraselul Brazilor" si-a deschis portile la Cluj Arena

Scris de 

Știm cu toții că cele mai frumoase amintiri din perioada Crăciunului sunt strâns legate de bradul de Crăciun și de împodobirea acestuia. El apropie toată familia când îl împodobim, ascunde cadourile de la Moșu’, ne ascultă colindele, e martor la povești și ne luminează la cinele alături de cei dragi.

 

Anul acesta clujenii sunt așteptați la târgul de brazi sau mai bine spus în Orășelul Brazilor în perioada 6-24 decembrie, în parcarea VIP de la Cluj Arena ca să își aleagă cel mai frumos brad de Crăciun. Cei care ajung în Orașelul Brazilor vor găsi cu siguranță bradul la care visează deoarece vor avea o muțime de brazi de unde să aleagă.

 

Și pentru că alegerea bradului de Crăciun este un motiv de bucurie și poate să fie o ocazie foarte bună de a petrece timpul cu persoanele dragi, în Orașelul Brazilor poți să găsești și food truck-uri cu mâncare gustoasă, vin fiert și decorațiuni frumoase de Crăciun, asta bineînțeles, ca să poți să îți faci și o poză de sezon. Brazii pe care poți să îi găsești în „Orășelul Brazilor” sunt crescuți în pepiniere speciale de către cei de la Eco Garden.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.