"Saptamana de teatru in autobuz" va bucura calatorii CTP pana in 22 decembrie

Scris de 

Teatrul Naţional din Cluj-Napoca încheie acest an aniversar cu ultimele două episoade din proiectul „Saptamana de teatru in autobus”. Astfel, cei care vor călători cu autobuse ale Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca în săptămâna 16-22 decembrie 2019, vor avea ocazia să asculte fragmente din piese de teatru din dramaturgia universală, în interpretarea actorilor Teatrului Național Cluj-Napoca: Adriana Băilescu, Ramona Dumitrean, Cătălin Codreanu, Cătălin Herlo și Miron Maxim.

 

„Începând cu ajunul Crăciunului și până aproape de finalul anului, vă invităm cu bucurie să intrăm împreună în lumea teatrului românesc. Cadoul de Crăciun pe care vi l-am pregătit în acest an îl găsiți în autobusele clujene.

Scenariile sunt realizate de Anca Hațiegan, iar regia este semnată de Andreea Iacob.

Aceste ultime două episoade din cadrul proiectului SĂPTĂMÂNA DE TEATRU ÎN AUTOBUS au fost realizate în parteneriat cu Radio Cluj, în studioul căruia au fost înregistrate, și cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca. Materialele vor fi difuzate zilnic în autobuse, în perioadele menționate, între orele 10:00 – 12:00 și 19:00 – 21:00" au transmis reprezentanţii Teatrului Național Cluj-Napoca.

 

CIteste si:

---> UBB organizeaza concursuri care inlocuiesc admiterea la facultate

---> Artificii si muzica buna in Piata Unirii de Revelion 2020

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.