O noua interfata pentru casuta de mail Yahoo

Scris de 

Ne confruntăm din nou cu schimbări în ceea ce privește Yahoo Mail. O nouă interfață pentru căsuța de mail și noi reguli de utilizare ale serviciului Yahoo au devenit obligatorii începând de ieri, 3 iunie.

La sfârșitul anului trecut, Yahoo introducea noi schimbări pe partea de interfață ale serviciului Yahoo! Mail. Vehiculate cu ceva timp în urmă, acestea erau inevitabile după schimbarea CEO-ului. Pe lângă schimbări clare pentru utilizatorii Web, tot atunci utilizatorii de iPad-uri și tablete cu Windows 8 și Windows RT au beneficiat de interfețe optimizate  pentru a profita cât mai ușor de serviciul de poștă electronică al companiei printr-un ecran sensibil la atingere.

 

Ca de fiecare dată, inițial, schimbările de interfață sunt opționale. Sunt undeva acolo și rămâne la latitudinea utilizatorului dacă să le adopte sau nu. Din păcate, vine un moment când sunteți obligați să faceți tranziția dacă vreți să mai aveți acces la serviciu. Începând de azi, singura alternativă pentru a nu îmbrățișa noua interfață web este să folosiți o aplicație gen Outlook cu suport pentru IMAP și să vă importați mesajele din Yahoo! Mail.

 

Tot ieri a mai avut loc un eveniment. Utilizatorii de Yahoo! Mail care vor în continuare să folosească serviciul vor trebui să accepte ca Yahoo să scaneze toate mesaje primite și trimise prin intermediul contului vostru de email.  Această activitate va fi întreprinsă de companie cu scopul de a colecta date personale despre fiecare utilizator al serviciului pentru a-i oferi acestuia reclame personalizate și alte tipuri de conținut targetat pe interesele sale specifice.

 

În cazul în care această nouă colecție de termeni și condiții vi se pare exagerată sau ofensatoare trebuie să aveți în vedere faptul că Google face cu Gmail exact același lucru din prima zi a serviciului.

 

Sursa: playtech.ro

Sursa foto: slashgear.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook