Pentru fiecare 10 luat de studenti in sesiunea de examene va fi plantat un copac

Scris de 

Campanie inedită demarată la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca: pentru fiecare 10 luat de studenţi în sesiunea de examene va fi plantat un copac

„Depunem eforturi pentru a ne asigura că avem un impact minim asupra mediului înconjurător, că amprenta de carbon a întregii comunități este cât mai mică posibil. Valorile noii generații sunt și valorile noastre. Suntem conștienți că mai avem lucruri de îmbunătățit, dar împreună suntem siguri că vom ajunge acolo unde ne dorim cu toții.

Pentru a vă răsplăti eforturile depuse în această sesiune de examene, chiar dacă răsplata o regăsiți în voi, în felul în care vă dezvoltați și în viitorul pe care vi-l oferiți, am decis ca pentru fiecare 10 luat de voi să plantăm un copac.

  • Dacă ați luat 3 de 10 în această sesiune, vom planta 3 copaci.
  • Dacă ați luat 5 de 10 în această sesiune, vom planta 5 copaci.

Tot ce trebuie să faceți este să ne aduceți dovada notelor, iar apoi noi ne ocupăm de restul. Detalii suplimentare găsiți pe site și în perioada care urmează. Copacii vor fi plantați prin intermediul TeamTrees.org", au declarat cei de la FSPAC Cluj.

 

Citeste si:

---> UBB organizeaza concursuri care inlocuiesc admiterea la facultate

---> Studentii UBB isi vor evalua profesorii si cursurile

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.