Deep Purple vine la Cluj joi, 6 iunie. Care sunt pretentiile artistilor?

Scris de 

Clujul ne aduce un eveniment extraordinar și totodată un concert de excepție. Cei pasionați de muzică și-au cumpărat cu siguranță biletele din timp pentru marele concert de anul acesta ce va avea loc pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca. Trupa Deep Purple va ajunge la Cluj-Napoca joi, 6 iunie, și au emis o listă de pretenții, dar nu este nimic special.


Sunt artiști speciali și au unele pretenții. Pe lângă ce facilități au la hotelul de cinci stele, fiecare va avea o cabina porprie la stadion. La fel ca și la Scorpions”, a declarat organizatorul evenimentului, Florin Danciu.Reprezentantul PR al firmei Comvel Enets, Codruța Simina, a spus că ”Deep Purple nu au pretenții extraordinare. Vor avea pe scenă bere, apă plată și minerală. Au cerut ca produsele să fie proaspete. Detaliu simpatic ar fi că au vrut ca vesela folosită să nu fie de unică folosință.Au specificat că vor bere germană de calitate și o bere locală, care va fi Ursus”, a precizat Codruța Simina.De asemenea, artiștii de la Deep Purple au cerut ca angajații hotelului să nu le permită angajaților să ceară bilete sau autografe.Trupa va ajunge la Cluj-Napoca joi, 6 iunie, la orele amiezii și vor pleca sâmbătă dimineața.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: last.fm

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.