Cum ne alegem rochia elegantă în funcție de anotimp?

Scris de 

Evenimentele speciale la care urmează să participăm sunt un motiv bun de regândire și reevaluare a garderobei.

Sunt motive de fericite, pentru că în cadrul acestor evenimente, ne putem etala frumusețea și feminitatea, alegându-ne rochii deosebite, cu design cât mai frumos și care să ni se potrivească perfect. Fie că preferi rochiile simple, dar elegante, sau ești o fire mai neconformistă căreia îi place să experimenteze, cu siguranță îți vei putea găsi rochița perfectă în funcție de sezonul în care este evenimentul. Anotimpul în care e evenimentul are multe de spus când vine vorba de alegerea garderobei, iar rochia elegantă nu este o excepție.

Vine, vine primăvara

Dacă a început să fie cald afară, se recomandă purtare unei rochii în culori deschise, pastelate, sau chiar imprimeuri florale inspirate din natură. Materialele perfecte pentru această perioadă din an sunt cele vaporoase, ușoare, care lasă pielea să respire, pentru că nu vrei să transpiri abundent din cauze unei rochii prea încărcate, prea grele sau dintr-un materiale inpropriu temperaturii de afară. O rochie turcoaz scurta este alegerea idelă, iar mânecile trei-sferturi tip clopot te vor proteja de eventualele adieri reci. O pereche de pantofi stiletto și o gentuță plic vor completa o astfel de rochiță cu brio.

Călduroasa vară și-a intrat în drepturi

În această perioadă îți vei dori rochii vaporoase, din materiale de calitate, cu ajutorul cărora nu vei transpira, dar în schimb, îți vor permite să dansezi, să râzi, să povestești la nesfârșit cu prietenii tăi la un eveniment special din viața voastră. Cele mai bune materiale sunt cele vaporoase, cu o croială lejeră, pentru a asigura confortul atunci când valorile cresc în termometru. Pentru un eveniment deosebit, optează pentru o rochie din voal.

Toamna cea blândă cu minunatele ei culori

Zilele călduroase încep să fie tot mai rare, iar verdele verii se preschimbă în culori tomnatice de galben, maro și cărămiziu. E semnul că garderoba ta trebuie să evolueze, să se tranforme și ea odată cu natura. Rochiile vaporoase vor fi schimbate cu rochii de catifea care te vor proteja de temperaturile mai scăzute din această perioadă, iar culorile vii sau deschise vor fi schimbate cu cele mai închise, mai solemne, dar deosebit de elegante.

Iarna își așterne dalba-i haină

Odată ce se instalează iarna, trebuie să trecem la nuanțele mai întunecate - smarald, bordo, mov, bleumarin, negru. De asemenea, materialele se schimbă, putând alege din diferite tipuri de stofe, lână, cașmir, iar croielile ar trebui să meargă cât mai aproape de linia corpului, pentru a păstra cât mai bine căldura.

Indiferent de anotimp, poate cele mai importante reguli sunt să ne alegem ținuta în funcție de personalitatea noastă, în funcție de ce ne stă bine, și în funcție de cum ne simțim noi cel mai bine. Dacă ții cont de aceste reguli de bază când îți vei alege rochița, evenimentul la care vei participa va fi, cu siguanță, unul reușit.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.