507 note de 10, 507 copaci vor fi plantati. Vezi cine si de ce!

Scris de 

Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca a demarat în cursul lunii trecute o campanie inedită. Reprezentanţii facultăţii din cadrul UBB Cluj şi-au asumat că pentru fiecare 10 luat de studenţi în sesiunea de examene va fi plantat un copac.

 

Sesiunea a ajuns la final, iar cei din cadrul FSPAC au trecut la numărat notele de 10. Astfel, studenţii au obţinut 507 note de 10, motiv pentru care vor fi plantaţi 507 copaci. Acţiunea de plantare va avea loc până în iunie 2020 şi se va desfăşura pe un teren din apropierea Clujului.

 

„Împreună vom reuși să plantăm #pădureafspac! Notele voastre de 10 se transformă în copaci plantați. Vă mulțumim pentru efortul depus nu doar pentru propria dezvoltare personală și profesională, ci și pentru o idee în care credem cu toții. Lumea va fi puțin mai bună datorită vouă și puteți fi foarte mândri de asta!

Pentru că ne place să ținem cont de opiniile voastre, vom planta copacii împreună, noi toți, pe un teren de lângă Cluj-Napoca.

În perioada următoare vom anunța locația terenului și vom da call-ul pentru voluntari dornici să planteze cu noi niște copaci. Ce putem să-ți spunem sigur este că plantarea va avea loc într-un weekend până la finalul acestui an universitar. Adică până în iunie 2020. Să treacă pseudo-iarna și ne punem pe treabă.

Felicitări tuturor celor care au încercat să ajute mediul înconjurător", au transmis reprezentanţii FSPAC.

 

Sursa foto: greener.land

 

Citeste si:

---> Irina Radulescu, fiica lui Dem Radulescu, debuteaza in cinema cu rolul din filmul "Urma"

---> Cum ne alegem rochia elegantă în funcție de anotimp?

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.