Cum alegem camera 360x care ni se potrivește?

Scris de 

Dacă ai decis că este timpul să îți actualizezi colecția de gadget-uri cu o camera 360 x / insta360, este bine să faci înainte puțină cercetare. Majoritatea acestor camere omnidirecționale sunt video, dar există și camere exclusiv foto. În continuare o sa îți prezentăm 4 variante de camere 360 x, iar tu poți alege ce ți se potrivește cel mai bine.

Insta360 EVO

Insta360 EVO

Cu această cameră poți retăi amintirile dragi în cel mai ușor, rapid și calitativ mod posibil. Camera de acțiune EVO este creată pentru a se mișca, iar stabilizatorul video FlowState face ca tu să obții un conținut lin, stabil și compatibil cu seturile VR.

Camera mobilă de filmat 360 EVO dispune de o rază dinamică și largă pentru ca momentul tău să rămână natural și vibrant în orice direcție, indiferent dacă e vorba de un apus de soare pe o plajă exotică sau de o plimbare prin pădure. Din aplicație poți folosi filmarea slow-mo sau poți accelera filmarea pentru a-ți scoate în evidență cele mai importante momente cinematice.

Poți obține efectul 3D direct din telefonul tău, tot ce trebuie să faci este să introduci telefonul în husa HoloFrame ( nu ai nevoie de ochelari speciali) și să te bucuri de propriul cinematograf pentru că imaginile vor prinde viață ca prin magie.

Poți plia camera video și să filmezi în toate direcțiile simultan cu ajutorul camerei 360 grade, pentru a surprinde toate momentele și unghiurile importante. Tiny Planets este o modalitate surprinzătoare prin care poți să incluzi toată lumea ta într-un singur cadru, având o privire de ansamblu asupra momentelor de acțiune din viața ta.

Insta360 GO

Insta360 GO

Dacă ești în căutarea unei camere de buzunar pe care să o poți lua cu ușurință peste tot, Insta360 GO este răspunsul. Camera video Insta360 GO este un steady cam de doar 20 de grame, pregătit să meargă cu tine oriunde, oricând. Este apreciată de către iubitorii de sporturi extreme datorită mobilității sale: poate fi montată oriunde, are dimensiuni extrem de reduse și îți permite să îți desfășori activitatea fără să te incomodeze.

Camera Insta360 GO folosește FlashCut acționat de inteligența artificială pentru a găsi rapid cele mai bune fotografii. Apoi, le pune la un loc și îți recrează orice amintire într-un mod deosebit! FlashCut este antrenat să sorteze fotografiile în funcție de temă și calitate, pentru ca tu să petreci cât mai puțin timp migălind.

Insta360 ONE X

Insta360 ONE X

Camera video Insta360 ONE X este un pas înainte pentru crearea conținutului 360º, cu o cameră de acțiune impresionantă ce surprinde momentele importante din viața ta la o calitate extraordinară. Este apreciată de către iubitorii de adrenalină datorită mobilității sale, dar și a faptului că îți permite să ai mâinile libere în momentul filmării. Deci, tot ce trebuie să faci e șă atașezi camera mobilă de filmat ONE X de cască și să surprinzi întreaga excursie la ski, plimbare cu caiacul sau cățărare pe munte la o calitate impresionantă.

Tehnologia de ultimă generație face ca ONE X să ofere cea mai bună calitate a imaginii din clasa sa: 5.7K 30fps | 4K 50fps | 3K 100fps. Poți înregistra datele GPS și să îți monitorizezi călătoria cu statistici afișate pe ecran precum viteza, altitudinea și direcția. După aceea, pune expedițiile pe hartă prin distribuirea printr-un singur gest pe Google Street View.

ONE R Twin Edition

ONE R Twin Edition

ONE R Twin Edition se transformă rapid dintr-o cameră 360 într-una cu unchi larg și filmare 4K la 60fps. Vei avea întotdeauna la îndemâna instrumentul potrivit pentru a surprinde acțiunea la o calitate foarte bună.

Pentru că orice detaliu contează, modulul Dual-Lens 360 ridică ștacheta la o rezoluție Super 5.7K, iar codarea H.265, procesarea avansată a imaginilor și algoritmul de finisare bazat pe Inteligența Artificială vor păstra toate detaliile surprinse și le vor scoate în evidență.

Acestea sunt doar câteva din caracteristice ce le fac atât de spectaculoase și îndrăgite. Vezi care dintre cele 4 modele ți se potrivește și nu ezita să o achiziționezi pe cea care se potrivește stilului tău de viață.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.