Patru tineri antreprenori din Cluj lanseaza aplicatia pentru producatori mici si foarte mici

Scris de 

Grabbit Community Market este cea mai nouă aplicație de livrări rapide lansată pe piața din România și destinată, pentru moment, producătorilor mici și foarte mici din Cluj-Napoca. Aplicația își propune să susțină antreprenorii locali cu resurse limitate de dezvoltare, indiferent dacă sunt doar un punct de vânzare a cafelei, un atelier de bijuterii sau o mică fabrică de mobilă.

 

Bogdan Carp, Levente Nemes, Ambarus Aladár Zsolt și Ionuț Lasac lansează această nouă afacere după 10 ani petrecuți în domeniul logisticii și transportului. În ultimul an, au dezvoltat propria rețea locală de curieri, în principal pentru clienți din domeniul HoReCa. A fost perioada când antreprenorii au observat că afacerile cele mai afectate de carantină, întreprinzători mici, fără volume mari în vânzări, dar care depind de această unică sursă de venit, aveau accesul limitat către clienți.

 

„Cu liste de comenzi făcute online, ținând legătura cu clienții pe social media, fiecare încerca să supraviețuiască. Blocajul apărea la livrări, pe care mulți le făceau singuri, din cauza costurilor prohibitive. Dar asta însemna alte 2-3 zile pierdute de client până să primească produsul. Așa a apărut ideea Grabbit, o aplicație accesibilă indiferent de dimensiunea afacerii, ce oferă livrare rapidă, fără a afecta profitul afacerii”, spune Bogdan Carp.

 

În prezent, aplicația are listate 50 de afaceri, de la restaurante, mici producători de produse alimentare sau agricole, magazine de design interior și jucării sau ateliere de bijuterii, ceramică și mobilă. Prin intermediul Grabbit, toate pot livra, în maxim o oră, orice produs comandat în Cluj-Napoca. Lista producătorilor se actualizează permanent.

 

„Ne dorim să includem în aplicație și micii antreprenori din zona de servicii pentru că și aceștia au foarte mult de suferit din cauza traficului foarte redus de clienți. Pentru ei este imposibil să-și dezvolte propriul sistem de distribuție, ar însemna un cost prea mare pentru a fi sustenabil. Cu Grabitt, pot să-și listeze serviciile în maxim 3 minute și să aibă acces direct la o plajă mult mai largă de clienți”, explică Levente Nemes.

 

Grabbit are o rețea proprie de aproximativ 100 de curieri care operează în Cluj-Napoca și zonele limitrofe. Aplicația poate fi descărcată din Apple Store și Google Play, de aici http://onelink.to/grabbit .

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.