Ceremonie de absolvire cu fast la UTCN Cluj

Scris de 

Se pare că festivitatea de absolvire a studenților de la UTCN se sărbătorește la Cluj cu surle și trâmbițe. Aceștia au oferit un adevărat spectacol clujenilor, cu defilare prin centrul Clujului. Absolvenții de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca au defilat vineri, 7 iunie, prin centrul Clujului, după festivitatea de absolvire de la Sala Sporturilor.

Fastul cu care s-a sărbători acest eveniment s-a explicat și prin numărul foarte mare de studenți care au participat la acest eveniment, împreună cu, bineînțeles, rudele și prietenii care au venit să-i felicite. Astfel, la festivitate au luat parte 2.500 de studenți. A avut loc tradiționala predare a cheii și au fost acordate medalii şi diplome șefilor de promoții, așa cum ne-a obișnuit deja orice festivitate de absolvire. La evenimentul de la Sala Sporturilor au luat parte și profesorii de la UTCN, dar și primarul Emil Boc și prefectul Gheorghe Vușcan.

 

Studenții au defilat pe străzile Clujului pe traseul Sala Sporturilor - Parcul Central - Piaţa Unirii - Piaţa Avram Iancu, conform stiridecluj.ro. Nu au lipsit mascotele fiecărei facultăți, care au dat un aer special festivității.

 

Echipa Campuscluj.ro este alături de studenții UTCN, îi felicită și le urează mult succes pe mai departe!

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: basilica.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.