De ce sa mergem cu o sticla de apa la examen?

Scris de 

Echipa Campuscluj.ro s-a hotărât să vă ofere toate secretele unei sesiuni reușite și să vă aducă la cunoștință ce spun studiile despre modalitățile ideale prin care putem obține note mari la examen. Chiar dacă sunt grele, solicitante și uneori e nevoie de ajutor medical pentru a le face față. Studenții ajung să ia vitamine pentru memorie ca să rețină mai bine informațiile, însă e bine de știut faptul că un pahar cu apă ar putea să facă minuni în preajma unui examen. Iată și de ce!

Un studiu demonstrează că studenții care au băut apă în sala de examen au avut rezultate cu 10% mai bune față de cei care nu au au băut. O explicație pentru acest fenomen îl reprezintă faptul că celulele creierului sunt mai bine hidtratate și astfel informațiile sunt mai bine "așezate".

 

Cercetatorii au spus, de asemenea, că apa potabilă poate calma nervii, prin urmare, aceia cărora le este sete, în timpul examenului, ar putea fi mult mai usor de distras, informează Daily Mail. Studiul a analizat studenții din mai multe medii universitare. Toți cei care au venit "înarmați" cu apă la examene au obținut rezultate mai bune.

 

Sângele este peste 80% apă și are nevoie de acest lichid pentru a crea celule noi sănătoase. De asemenea, apa reglează temperatura corpului și ajută la eliminarea toxinelor din organism prin intermediul sistemului limfatic, rinichi și intestine.

 

Vă spunem succes și vă ținem pumnii pentru ca sesiunea să se termine cu vești bune!

 

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: sciencenewstoyou.blogspot.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.