Vrem să știm mai mult: cursuri pentru studenți

Scris de 

 Adaugă experienței studențești cursuri suplimentare în domenii de viitor sau care te-au pasionat dintotdeauna. Lărgește-ți orizonturile și caută noi provocări  cărora să le faci față cu brio. Profită de tot ce oferă Clujul studentului său și caută să fii informat despre domeniile cele mai căutate în materie de joburi.

Curs de Web design

Curs cu certifiCAT acordat de Centrul de Afaceri Transilvania pentru obținerea unui job in tara si străinătate.

Cost: 250 ron

Nr. de locuri: 25

Sistem: training & coaching

Cursul intensiv consta in urmatoarele 5 module:

a. Tehnici de realizare a unui website

b. eTools 4 Webdesign

c. Blogging

d. Elemente de SEO - Search Engine Optimization

e. WEBiz

Locul de desfasurare: Bd Nicolae Titulescu nr.4, parter, ClujNapoca, 400420

Orarul este următorul:

Ziua 1 (Sâmbătă) 10.00 - 10.30 Deschiderea cursului 10.30 - 12.00 Metode de WEBiz 12.00 - 13.00 Pauza 13.00 - 15.30 Tehnici de realizare a unui website 15.30 - 16.00 Debriefing / Discuții

Ziua 2 (Duminică) 10.00 - 12.00 eTools 4 Webdesign 12.00 - 13.00 Pauza 13.00 - 14.00 Blogging 14.00 - 15.30 Elemente de SEO 15.30 - 16.00 Debriefing / Discuții

In următoarele 5 zile : lucrări practice individuale pentru pregătirea testării  Ziua 3 (Sâmbătă) 09.00-10.00 Testarea finala 10.30-11.00 Acordarea CertifiCATelor 11.00 Închiderea Cursului

Află aici cum poți să te înscrii

 

Curs de dezvoltarea competențelor de leadership

Singurul program complet si integrat de leadership care dezvolta cel putin 10 competente necesare unui lider de succes. Acest program complex, de 6 luni, te angreneaza intr-un proces intens de schimbare si dezvoltare a competentelor cheie de care are nevoie un lider

Beneficii Inlaturi barierele de comunicare; Stapanesti tehnicile si strategiile de negociere; Te adaptezi mai usor la schimbare; Formezi si dezvolti echipe eficiente; Ii motivezi si inspiri pe cei din jur.

Tematică Leadership. Liderul si organizatia; Stiluri de leadership Tehnici de comunicare si negociere; Inteligenta emotionala; Leadership si schimbare organizationala; Formarea si conducerea echipelor; Coaching, mentoring, consiliere; Analiza tranzactionala; Plan individual de dezvoltare a competentelor emotionale.

Certificare finală In urma absolvirii programului, vei primi doua certificate:

1. Certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

2. Un certificat EXEC-EDU, apreciat si recunoscut de comunitatea de afaceri ca un punct de diferentiere fata de alte diplome similare.

Află aici cum poți să te înscrii

Ce părere ai despre aceste cursuri? Te-ar interesa?

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.