Citate inspirationale sau cum sa inveti de la cei ce au reusit

Scris de 

Sunt momente în viața de student când îți vine să renunți la tot. Facultatea ți se pare plictisitoare, te gândești că nu merită să te străduiești atât de mult pentru o diplomă, pentru că tot la fast-food vei lucra toată viața, începi să crezi că nimic nu mai are sens, îți pierzi motivația și... ei bine, în loc să faci ceva în privința asta, preferi să stai pe Facebook sau la TV și să uiți de toate.


Dar curând îți dai seama că nu poți vegeta în pat cu săptămânile, că nu e neapărat să renunți la facultate ca să ajungi ca Bill Gates și parcă începi să îți amintești vag ambițiile și motivele care te-au îndemnat să te înscrii la facultate și să vii la Cluj.

 

Rețeta? Poze și citate inspiraționale. Dacă până și Rihanna postează (prea) des citate pe contul ei de Instagram, tu de ce nu ai face-o? În fond, e bine ca cineva să îți mai amintească din când în când cine ești și de ce ești capabil. Așadar, scăpăm de șervețele, deschidem geamul larg și îi lăsăm pe oamenii deștepți să ne ridice moralul. Preferabil, cu ”We are the champions” ca soundtrack. Capul sus!

 

Iata propunerile noastre :

 

Daca mai stii si alte citate inspirationale, nu ezita sa lasi un comentariu!

 

Sursa foto : citatemaxime.ro, dailyinspirationalquotes.in, quotespedia.info, xpresstuning.ucoz.com

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.