Ce sa faci in acest weekend în Cluj?

Scris de 

Treci prin Cluj în acest weekend și vrei să iei pulsul orașului? Locuiești în Cluj și nu știi unde să mai mergi? Îți dau eu câteva idei!

 

1. În acest weekend au loc numeroase concerte în cadrul Zilelor Culturale Maghiare. Astfel, vineri îi vei putea asculta pe Loose Neckties Society și Zorán în Piața Unirii; sâmbătă pe Stormbridge, Whisperblast, Katapult, Knock Out, Tankcsapda, pe scena din fața Sălii Sporturilor, iar duminică în Piața Unirii va concerta Opera rock István, a király.

 

2. De asemenea, în cadrul unui alt eveniment foarte interesant, Seri de vară Clujene, vor cânta Magda Puskas & Friends, Emeric Set, Ducu Hotima și alții (vineri de la ora 20.00), dar și Junetrip, Anne & Band și GroovBert Band (sâmbătă de la aceeași oră), la terenurile din Mănăștur.

 

3. Dacă ai chef de un film amuzant cu supereroi, Kick-Ass 2 este exact ceea ce căutai! Filmul regizat de Jeff Wadlow este continuarea succesului din 2010 și va fi lansat în avanpremieră la Cinema City. Distribuția îi conține pe Aaron Taylor-Johnson, Chloe Grace Moretz și Jim Carrey.
În schimb, dacă mereu ai fost pasionat de modă și de lux, acum poți vedea în cinema cum se descurcă ”hoții de celebritate”. În regia Sofiei Coppola, ”The Bling Ring” ne prezintă viața unor tineri care fură din casele celebrităților. Și este inspirat din fapte reale! Le vei putea recunoaște în rolurile principale pe Emma Watson, Leslie Mann și Taissa Farmiga.

 

4. Cât despre petreceri, ai de unde alege! Sâmbătă poți să dansezi toată noaptea în After Eight, la Beach Party; în Caro, la Summer Shots Party (unde fetele au shot-uri gratuite după miezul nopții) sau la Summer City Bass în Cotton Club.

 

5. Dacă ești mai romantic și vrei să îți scoți iubitul/a în oraș, ai o mulțime de variante. Poți să te plimbi cu barca pe lacul Chios, în imediata apropiere a Casinoului; poți să mergi în Q Caffe și să profiți de muzica relaxantă, atmosfera intimă și un vin bun; sau pe Cetățuie, la o plimbare nocturnă, să vezi tot orașul luminat și să savurezi câteva momente de liniște, admirând frumusețea orașului de pe Feleac.

 

6. Iar dacă tot vei ajunge prin Parcul Central, sâmbătă poți asista la tango în aer liber, începând cu ora 16.00, la Festivalul Internațional de Tango Argentinian.

 

7. Dacă nu te-am convins încă, poate preferi să vezi un meci de rugby pe Cluj Arena. Partida dintre Universitatea Cluj și Dinamo București va avea loc vineri de la ora 18.00.

 

Eu sper că vei găsi o variantă care să îți placă! Weekend plăcut!

 

Sursa foto : static.qnm.it

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.