Unde ne relaxăm după sesiune?!

Scris de 

Nimic nu se compară cu bucuria studențească de a încheia sesiunea. Odată ce te vezi cu examenele luate, oboseala și nesomnul nici măcar nu se mai simt, ci te gândești deja cum să te bucuri de libertatea pe care ți-o oferă mini-vacanța aceasta. Răsuflă ușurat, zâmbește și noi ne ocupăm de restul. În prima zi de vacanță, Campuscluj ți-a pregătit deja o listă cu principalele locuri care te ”strigă” să le vizitezi după chinuitoarea sesiune.

1. Karaoke

 Ce modalitate mai bună de  a expulza toată energia negativă care ți-a bântuit sesiunea decât să cânți cu tot sufletul melodia preferată la un karaoke cu prietenii? Dacă îți place să cânți, ia-ți prietenii de mână și distracția de braț și fugi spre scenă. Uită de stres, de note mici sau mari, de profesorii care te-au chinuit un semestru întreg! Karaoke vine cu soluția perfectă de relaxare, iar Clujul e plin de locuri unde se face karaoke adevărat:  Spațiu caffe, Malt caffe&bar, Living pub sau My way.

 

2. Club  

 Dacă, totuși, cântatul nu e punctul tău forte, înseamnă că dansul este, cu siguranță, modalitatea ta ideală de a te relaxa. Clujul îți oferă cele mai bune cluburi de zbenguială. Locuri elegante, pline de senzualitate și lux, cluburile  reprezintă alt loc ideal unde poți să abandonezi stresul și să îți încarci bateriile pentru semestrul viitor. Găsești cluburi în Cluj pentru toate gusturile. Nu uita de prieteni și rezervă-ți serile de vacanță următoarelor locații: Vertigo, After Eight, Euforia, Janis sau Seven.

 

3. Patinoarul

 Sezonul de iarnă încă nu e gata, spre bucuria unora și nefericirea altora. Totuși, studentului îi stă în fire să se bucure de absolut tot ce are în jurul său, așa că patinoarele din Cluj-Napoca îți stau încă la dispoziție pentru o mega-distracție. Nu uita de aparatul de fotografiat și de multe zâmbete, ia-ți prietenii cu tine și aruncă-ți grijile pe gheață. Se poate să te alegi cu câteva căzături dacă nu ești un adevărat „performer”, dar asta nu împiedică distracția să îți țină companie și aici. Patinoarul vizavi de Iulius Mall, Icedream sau Patinoar Club Arena din Piața Unirii îți stau la dispoziție în fiecare zi.

 

4. Filmul

 Mersul la cinema are și el propriul farmec, chiar și în societatea modernă de astăzi. Dacă ești mare cinefil și așa știi tu să te relaxezi cel mai bine, noi îți recomandăm să vezi ultimele filme bune cu cele mai bune prețuri la Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria, Cinema Odeon Cineplex (Polus Center) sau Cinema City (Iulius Mall).

 

5. Parcul

 Dacă tot vorbim de variante tradiționale de a-ți petrece timpul, plimbările prin parc pot fi o modalitate excelentă de a-ți debarasa creierul de toată informația utilă sau nu pe care a acumulat-o în timpul sesiunii de examene. După ce ai petrecut ore întregi scriind proiecte sau devorând cărți, cu siguranță, ai nevoie să respiri aer curat pe o băncuță singuratică într-un parc. Clujul îți pune la dispoziție Parcul Central sau Parcul Sportiv Iuliu Hațeganu, locuri perfecte pentru plimbări relaxante în aer liber.

Sursa foto:shazasscrapbook.com

 

Tu cum te relaxezi vacanța asta? Ajută-ne să completăm lista. :)

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.