Suie Paparude, in prima seara la TIMAF Open Air

Scris de 

Când vine vorba despre un concert Șuie Paparude, parcă nu prea știi cu ce să începi. Sau dacă mai are vreun sens să faci o cronică a concertului, având în vedere faptul că băieții nu dezamăgesc niciodată. Ultima oară când i-am văzut, la Freedom Arena (la Peninsula), mi-am zis că e imposibil să dai greș dacă îi chemi pe scenă. Energia pe care o transmit publicului este incredibilă, chiar și acum, după 10 ani de activitate în industria muzicală.

Șuie ne-a convins să ne dorim Moartea Boxelor, au invocat prezența Războinicului Luminii, dar nu înainte de a face un Soundcheck. Iar apoi, Cu zâmbetul pe buze, ne-au spus că asta e Cea mai bună zi. Băieții chiar au pus Suflet în Aparat și asta s-a văzut cu ochiul liber.

 

Aseară a fost multă lume în Piața Unirii, mai multă decât mă așteptam, asta pentru că era foarte frig și deja am remarcat apariția cizmelor și a gecilor de iarnă! Dar pentru fanii Șuie Paparude acest aspect nu a contat deloc. Nici pentru Mihai Dobre, de altfel, care a rămas la un moment dat în tricou (!).

suie paparude 1

Cert este că ar trebui să le mulțumim celor de la TIMAF că i-au readus în Cluj. Pentru că Șuie Paparude e genul de trupă de care nu poți să te saturi, chiar dacă vine de cinci ori sau de douăzeci de ori pe an. Pur și simplu, sunt prea iubiți de publicul clujean. Chiar ei o zic: Nu te mai saturi de noi!

 

Pot zice că cea de-a treia ediție a festivalului a pornit cu dreptul. Iar în următoarele două zile, îi puteți asculta pe cei de la Direcția 5 și Vama, alături de multe alte trupe și artiști, care concurează pentru marele premiu TIMAF, în valoare de 3000$.

suie paparude 3

Voi ce ziceți, v-a plăcut concertul?

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.