Ce preturi mai gasim azi pe la serviciile de vidanjare?

Scris de 

Unul dintre lucrurile necesare, dar care  nu ne plac sub nicio forma se refera la serviciile de vidanjare sau la cele care presupun desfundarea canalizarii. Insa ele sunt mai mult decat necesare in vederea promovarii unui mediu curat si sanatos. Te-ai fi gandit ca serviciile de vidanjare au un cost relativ fix in ceea ce priveste solutionare problemei cu care te confrunti. Ei bine, nu este asa. Mai mult decat atat, exista niste criterii dupa care se stabileste costul final pentru servicii de vidanjare, criterii pe care le vei afla de indata.

Asadar, preturile ce trebuie platite pentru serviciile de vidanjare si desfundare canalizare nu sunt standard, iar aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare depind si ele de ce doresti. Astfel, in ceea ce priveste vidanjarea, elementele pe care trebuie sa le iei in calcul se refera la cantitatea aflata in discutie, dar si locatia (si ne referim aici la distanta de deplasare pana la locatia dorita). In schimb, daca serviciile la care doresti sa apelezi sunt cele de desfundare canalizare, aspectele pe care le vei lua in considerare sunt in numar de trei: numarul ce arata cate tronsoane trebuie sa fie desfundate (iar prin tronson intelegem tubulatura de canalizare ce leaga doua canale sau doua guri de vizitare), apoi ne gandim la locatie din nou (calculand distanta de deplasare pana la locatia dorita) si nu in ultimul rand complexitatea lucrarii (calculand aici gradul de colmatare al tubulaturii, precum si timpul alocat efectuarii acestor servicii).

 

Iar un alt aspect foarte important de care trebuie sa tineti cont se refera la realizarea unui contract cu o anumita frecventa, ceea ce va poate asigura o reducere a costurilor in ceea ce priveste posibilele servicii de vidanjare sau de desfundare a canalizarii.

 

Sursa foto : desfundare.ro

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.