Cursuri Google Academy pentru studentii pasionati de online

Scris de 

Dragă studentule/ absolventule, ți-ai propus ca de anul ăsta să devii o persoană responsabilă, să înveți, să faci internship-uri și să îți construiești o carieră. Ei bine, acum ai ocazia să pui în practică ceea ce îți dorești.

Ești pasionat de online, vrei să lucrezi în domeniu, vrei să știi ce gândesc oamenii de marketing, din agențiile de publicitate? Vrei să înveți exact cu ce se mănâncă social media și publicitatea online? Vrei să cunoști profesioniști, să discuți cu tineri la fel ca tine, care vor să reușească în această lume nouă, plină de provocări?

 

Atunci înscrie-te la Google Academy! Echipa Google România va susține cursurile, care se vor desfășura pe parcursul a cinci săptămâni la 3 facultăți: FSEGA, Științe Politice și Business. Pe lângă oportunitatea de a învăța de la cei mai buni (complet gratuit!), mai există un beneficiu imposibil de ignorat: la final, dacă vei bifa minimum 4 prezențe, vei primi o diplomă de participare, care te asigur că va cântări mult în CV-ul tău. Desigur, vei putea intra în contact și cu posibili viitori angajatori, prin platforma de joburi Google. Deja au apărut joburi care solicită aptitudinile și cunoștințele pe care le-ar deține un absolvent al Google Academy.

 

Te poți înscrie dacă completezi acest formular. Dar grăbește-te! Deși perioada de înscrieri este până în 1 noiembrie, deja s-a înscris foarte multă lume și e posibil să nu mai prinzi loc. Vei primi confirmarea în câteva zile, iar până atunci poți intra în legătură cu ceilalți înscriși în comunitatea Online Marketing Academy de pe Google+

 

Multă baftă! Ne vedem la cursuri!

 

Sursa foto: ftr.ro

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

2 comentarii

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.