Top 5 filme de Ziua Îndrăgostiților

Scris de 

Fie că nu ai planuri, fie că nu ai bani, te-ai hotărât să petreci Valentine`s Day acasă, departe de ochii lumii. Ce altă modalitate mai bună de a face asta decât cu un film bun? Noi ți-am pregătit câteva comedii bune care să îți fie cea mai bună companie. Nu mai sta pe gânduri, du-te la supermarket, încarcă-te cu popcorn și lasă filmele să te înveselească. Doar e zi de sărbătoare...

1. "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days"

(încasări de 177,3 milioane de dolari) - Lansat pe 7 februarie 2003, filmul a obţinut în primul weekend de proiecţii aproape 24 milioane de dolari. Kate Hudson joacă rolul unei jurnaliste care scrie un articol pentru o revistă de femei, intitulat "Cum să scapi de un tip în 10 zile". "Victima" ei este un director dintr-o agenţie de publicitate (Matthew McConaughey) care a pariat cu colegii lui de serviciu că poate să facă orice fată din lume să se îndrăgostească de el în cel mult 10 zile.

 

2. "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day"

(încasări de 216,4 milioane de dolari) - Acest film regizat de Garry Marshall a avut premiera pe 12 februarie 2012. Filmul prezintă poveştile mai multor cupluri şi persoane singure din Los Angeles care încearcă să facă faţă presiunii exercitate de aşteptările pe care le au pentru Sfântul Valentin. Din distribuţie fac parte Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Jamie Fox, Bradley Cooper şi Julia Roberts

 

3. "Nevastă de împrumut/Just Go With It"

(încasări de 214,9 milioane de dolari) - Lansat pe 11 februarie 2011, acest film a obţinut încasări de peste 30 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii, în ciuda recenziilor nefavorabile ale criticilor de cinema. Adam Sandler joacă rolul unui chirurg plastician cu reputaţie de playboy care o mituieşte pe asistenta sa (Jennifer Aniston), rugând-o să pretindă că este fosta lui soţie, pentru ca el să poată să justifice minciunile pe care i le-a spus mult mai tinerei sale iubite (Brooklyn Decker).

 

4. "Mereu la prima întâlnire/ 50 First Dates"

(încasări de 196,4 milioane de dolari) - Acest film cu Adam Sandler a avut premiera pe 13 februarie 2014 şi a avut încasări de aproape 40 de milioane de dolari în primul weekend de proiecţii. Sandler joacă rolul unui biolog marin care crede că a găsit-o în sfârşit pe femeia visurilor sale (Drew Barrymore), până când descoperă că aceasta suferă de pierderi ale memoriei pe termen scurt, fapt care o împiedică, în fiecare zi, să îşi amintească de el.

 

5. "Despre bărbaţi şi nu numai.../ He's Just Not That Into You"

(încasări de 178,8 milioane de dolari) - Lansat pe 6 februarie 2009, filmul a vândut bilete în valoare de peste 27 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii. Pelicula reprezintă o adaptare a cărţii omonime de dezvoltare personală şi prezintă poveştile de viaţă ale mai multor personaje - jucate printre alţii de Justin Long, Ben Affleck, Ginnifer Goodwin şi Jennifer Connelly - care încearcă să descifreze misterele comportamentului uman şi semnalele lansate de reprezentanţii sexului opus.

 

Tu la ce filme te uiți de Ziua îndrăgostiților? Am ratat vreun film bun? Spune-ne și nouă printr-un comentariu. :)

 

Sursa foto: www.alltoursistanbul.com

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook