Cele mai faine costumatii pentru Halloween

Scris de 

În sfârșit, vine Halloweenul! Mulți studenți (dar și studente, căci cu voi vorbesc în acest articol!) abia așteaptă această perioadă a anului, în special noaptea magică de 31 octombrie, când spiritele revin la viață și îi bântuie pe cei vii. Da, știu, nici eu nu prea cred în povești din astea, dar asta nu înseamnă că nu este un prilej perfect pentru a te costuma cât mai inventiv și mai amuzant. Și fii atent, costumele de vrăjitoare, asistentă sexy sau zombie sunt de mult expirate. Toată lumea le poartă, deci încearcă să fii mai ingenios! Eu îți dau câteva idei. Punem pariu că nu te gândeai la ele?!

1. În minion. Simpaticele personaje din Despicable Me sunt o sursă de inspirație foarte bună pentru Halloween. O salopetă albastră, niște ochelari mari, mănuși negre și... piele galbenă! Te descurci tu cumva :)

 

minions-delay

 

2. În Daisy din Great Gatsby. Anii 20 încă sunt în trend, dacă te gândești bine. Materiale prețioase, bijuteriile masive ale bunicii, șaluri, blănuri, diademe. Și ești gata să-l cucerești pe Marele Gatsby!

 

130512 vogue

 

3. În Kim Kardashian. Multe haine negre, ceva pernuțe în zona dorsală, o perucă neagră, și dacă găsești și un Kanye West să te însoțească, e perfect!

 

Kim-Kardashian-Cutout-Dress

 

4. În Black Swan. Ai nevoie de pene negre, un costum de balet negru, un tutu cu volum și un cat-eye foarte exagerat.

 

black-swan-1024x620

 

5. În Robin Thicke. Deja îi știe toată lumea costumul alb-negru în dungi, deci se va ști în cine te-ai costumat! Dacă nu, poți să te dai drept pușcăriaș!

 

robin-thicke

 

Dacă mai vreți idei, pot să fac și partea a II-a! Doar să îmi scrieți în comentarii. Distracție plăcută!

 

Surse foto: annplified.com, bestmusic.ro, planetivy.com, cartoonbrew.com, altbazar4.wordpress.com

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook