Unde sa iti petreci noaptea de Halloween in Cluj

Scris de 

Dacă nu cumva vrei să faci un maraton de filme și seriale horror, cu punga de popcorn în față, înseamnă că vrei să mergi în această noapte la o petrecere de Halloween. Cluburile clujene se întrec în oferte care de care mai interesante, pentru ca tu să petreci o noapte bestial de înfricoșătoare cu prietenii tăi, costumați în clowni, Harry Potter, vrăjitoare sau zâne bune. Sau într-unul din personajele pe care vi le-am propus ieri

În orice caz, află că în Bermudas are loc Hermes & Ose Halloween Night, care te așteaptă cu prețuri studențești (4,8 lei o bere, 4 lei un shot de tequila); în Caro Vintage Club e Tequila & Beer Party, special de Halloween, iar oferta este mai mult decât prietenoasă: 2 lei un shot de tequila sau o bere, începând cu ora 22; nici Shto College Bar nu se lasă mai prejos și organizează American Pumpkin Night; în Londoner Pub primești un shot gratuit dacă vii costumat, iar cele mai bune costumații vor primi un voucher de băutură; și Le General oferă o băutură gratuită celor costumați, care vor asculta un DJ set The Time Machine Crew.

 

After 8 ne propune un Halloween Retro Party, unde ne putem costuma și dansa ca Michael Jackson în Thriller sau poate ca una din membrele Spice Girls; în Club Midi e UMF Halloween Party, cu DJ Mathei și Cei Trei Călăreți ai Apocalipsei Medicale (după cum ne sugerează și afișul); în Empire Lounge e Fright Night, cu punch din partea casei; iar The Shelter îți promite o noapte înfricoșătoare, unde ”vor avea loc schimburi de descântece, se vor consuma licori magice, toată lumea va intra într-un dans nesfârșit din care scapă cine poate! Straniul, grotescul, morbidul, tradiționalul și umorul negru vor fi la ele acasă, cu un decor și un set audio-vizual pe măsură”.

 

Dar să nu crezi că petrecerile se opresc aici! Și seara de vineri, 1 noiembrie, aduce alte petreceri de Halloween: în Kharma Emotion Couture și în Diesel Club te așteaptă Halloween Night; la Apartament 1 toate pisicile negre sunt așteptate la o prezentare de modă, urmată de multe shot-uri și cocktail-uri pentru cele mai trăznite ”pisicuțe”; iar Boiler Club te așteaptă cu un mega concert Pop Killers, începând cu ora 22, și cu un dress-code all-black.

 

Ei bine, dacă tot nu te-am convins să mergi în club și ai rămas de părere că e mai amuzant un maraton de filme, măcar nu sta acasă și mergi joi noaptea la Cinema Victoria, la Halloween Powered by Full Moon and Fantasy Film Festival. Ce filme vei vedea? Stitches, The Lords of Salem, Cockneys vs Zombies și Come out and play. Deja sună creepy, nu-i așa? Poți vedea toate cele patru filme cu numai 20 de lei, iar un singur bilet cu reducere pentru studenți costă 7 lei. Primul film începe la ora 22, iar ultimul la 3:30.

 

Happy spooky Halloween Night!

 

Sursa foto: inanutshell.ca

 

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.