Atentiune, atentiune: pentru cinefili! Si nu numai!

Scris de 

A trecut deja o lună şi ceva de când a început facultatea, şi ai realizat că e destul de amuzant să mergi la cafele şi la chefuri, dar parcă-parcă ai mai schimba mediul. Parcul Central şi Cetăţuia zici că sună bine, dar parcă-parcă le-ai văzut deja destul. Desigur, şi mall-ul a fost vizitat suficient. Şi zici că ai avea chef de un film, dar nu în camera ta, căci de prea multe ori colegii tăi îşi găsesc alte ocupaţii, ci...la cinema. Dar, nu ai bani. Dar ce-ai zice dacă ţi-aş spune că...nu trebuie să-ţi faci griji?

Dacă ai citit aceste rânduri, probabil că ultima frază te-a amuzat teribil, şi ai început să numeri în gând cinema-urile, gândindu-te la preţuri. Dar eu nu mă refer la cele din mall, ci la cele din oraş. Spre exemplu, la Cinema Victoria, intrarea e gratuită pentru studenţi. Ce, cum, când, pe bune?! Da, da, pe foarte bune! Studenţii nu trebuie să plătească nimic. Însă, dacă e ceva festival, e musai să plăteşti (din câte am înţeles sunt reduceri).

 

Sună tentant sau nu mă crezi? Aciuează-te cu câţiva colegi sau/şi prieteni, şi aruncaţi o privire. Din nefericire, filmele rulate sunt europene. Dar, dacă ai chef să pierzi timpul sau eşti cinefil, nu cred că e o mare problemă.

 

Vizionare plăcută! Şi nu uita să profiţi de beneficiile studenţiei!

P.S.: scaunele sunt destul de comfortabile!

 

sursă foto: ziuadecj.realitatea.net

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.