Black Friday – 50% reducere la Buticul de PR 2014

Scris de 

In perioada 22 – 29 noiembrie 2013, tinerii care doresc o cariera in domeniul comunicarii se pot inscrie la programul Buticul de PR 2014 si pot beneficia de un pret special, cu 50% mai mic decat pretul real.

 

Pentru a putea beneficia de oferta, participantii la Buticul de PR trebuie sa se inscrie (sa-si anunte intentia de participare) si sa plateasca taxa pana pe 29 noiembrie 2013 (inclusiv).

Regulamentul proiectului Buticul de PR 2014 poate fi citit aici.

 

In 2014, Buticul de PR va cuprinde doua module de workshop-uri ce vor fi desfasurate pe durata a 3 sesiuni lunare, in perioada februarie – aprilie. Participantii la Buticul de PR isi vor putea pregati portofoliile de specialisti in comunicare, pe baza materialelor si modelelor primite si vor putea participa la sesiuni de internship-uri desfasurate in minim 3 companii romanesti si multinationale.

buticul de pr 1

Pe durata workshop-urilor, participantii vor interactiona cu specialisti din 15 companii romanesti si multinationale care vor prezenta studii de caz si strategii de comunicare. Inscrierea la Buticul de PR 2014 se face prin completarea formularului de inscriere PR si trimiterea sa pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Mai multe detalii despre modalitatea de inscriere, pot fi gasite la sectiunea Inscriere de pe blog.

 

Descriere Buticul de PR

“Buticul de PR 2014” este a V-a editie a programului educational Buticul de PR initiat si dezvoltat de Russenart Communications incepand din 2010. Este primul program educaţional care îşi propune să ofere o imagine reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice.

 

Incepand din 2013 programul ofera absolventilor Buticului de PR materialele necesare si sprijin in alcatuirea unui portofoliu de specialist in comunicare, precum si posibilitatea de a realiza activitati de internship in cadrul unor companii romanesti si multinationale.

 

Pe durata programului, tinerii au acces la cursuri si workshop-uri cu informatii practice, completate cu activitati de internship derulate in cadrul companiilor partenere.

 

Contact

Larisa Toader

Autor « Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz »

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Blog : www.buticuldepr.wordpress.com 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.