Decanul Facultatii de Economie de la Babes s-a aruncat de la etaj

Dumitru Matiş Dumitru Matiş
Scris de 

Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor de la Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj, Dumitru Matiş, s-a aruncat de la etajul imobilului în care locuia, în prezent fiind internat în spital în stare gravă, iar poliţiştii iau în calcul varianta unei sinucideri.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Anca Bolba, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că acest caz este tratat de poliţişti drept "tentativă de suicid", fiind declanşată o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.


"Poliţiştii investighează o tentativă de suicid în cazul lui Dumitru M., în vârstă de 61 de ani, care s-ar fi aruncat, sâmbătă, de la etajul imobilului în care locuia. A fost transportat de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul", a spus Bolba

 

Reprezentanţii ISU Cluj care au intervenit, sâmbătă, au declarat, la rândul lor, că Matiş s-a aruncat de la o înălţime de circa şapte metri.

 

Surse medicale au declarat, că Dumitru Matiş are multiple traumatisme, fractură de bazin şi de coaste. "Rămâne internat sub observaţie medicală", au spus sursele citate.

 

Matiş a fost ales decan în 2012, el ocupând funcţia din 2003.

 

Sursa : gandul.info

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.