Directioneaza 2% din impozit pentru Fundatia Comunitara Cluj

Scris de 

Contribuie la îndeplinirea misiunii Fundației Comunitare Cluj direcționând 2% din impozitul pe venit aferent anului fiscal 2013! Fiecare formular completat va contribui la dezvoltarea Fundației Comunitare Cluj ca un finanțator local, îndeplinindu-și misiunea prin susținerea intereselor filantropice ale donatorilor noștri, transformând Clujul în bine.

Descărcă Declarația 230 de AICI o completezi cu datele tale și o depui la Direcția Generală a Finanțelor (din județul de care aparții) până în data 15 mai 2014. De asemenea, poți să ne trimiți nouă formularul prin poștă, la adresa str. Cloșca, nr. 6, ap. 2, Cluj-Napoca, 40039, Cluj, sau să ne contactezi și noi vom trimite un voluntar să ridice formularele completate pentru depunerea acestora la Direcția Generală a Finanțelor.

 

Fundația Comunitară Cluj (FCC) a obținut anul trecut 6.500 lei, în urma direcționărilor prin prevederea 2%. Suma mobilizată prin intermediul acestei campanii a contribuit la acoperirea din costurile de administrare și oferirea în cursul anului 2012 a  36 de granturi și 24 de burse. Anul trecut nu am organizat o campanie propriu-zisă, însă ne-am bucurat de susținerea rețelei noastre sociale – colaboratori, susținători și prieteni.

 

Misiunea FCC este să îmbunătățească viața locuitorilor din zona Cluj, prin mobilizarea și distribuirea de resurse pentru inițiative de dezvoltare locală. Ne atingem obiectivele prin colectarea, administrarea și distribuirea transparentă a fondurilor prin burse și granturi.

 

În perioada 2008-2012, împreună cu contribuția ta am reușit să acordăm finanțări în valoare totală de 1.000.000 de lei, din care 635.000 lei, pentru 150 de granturi, direcționate spre proiecte dintr-o diversitate de domenii, și 365.000 lei pentru 130 de burse, oferite elevilor și studenților.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.