Concurs de programare Java cu premii irezistibile!

Scris de 

Ești student la Universitatea Tehnică sau la UBB la Facultatea de Matematică și Informatică? Ai abilități de progamare Java? Sau ești bun la programare și crezi că te descurci cu orice?

Dacă răspunsul la una dintre aceste întrebări este DA, demonstrează-ți abilitățile participând la Competiția de Programare Java Oracle Academy România!!!

Pentru a participa:

 1. Înregistrează-te online la aici
 2. Selectează o categorie:
  • SMART SCHOOL
  • SMART BUSINESS
  • SMART CITY
 3. Dezvoltă o aplicație Java interactivă care oferă o soluție inteligentă pentru o problemă din comunitatea dumneavoastră
 4. Câștigă premii extraordinare!

 

Programul competiției:

 • Startul competiției: 10 ianuarie 2014
 • Termenul limită: 25 martie 2014
 • Anunțarea câștigătorilor: 5 mai 2014
 • Festivitatea câștigătorilor: 28 mai 2014

 

La competiţia „Soluții JAVA inteligente pentru comunitatea noastră” pot participa individual sau în echipe de cel mult trei studenţi de la universităţi acreditate din România. Aplicaţia interactivă cu care se realizează înscrierea în concurs trebuie să reprezinte o soluţie pentru o problemă din comunitate şi să se încadreze în dintre următoarele categorii: Smart School; Smart Business; Smart City. Pentru mai multe detalii click aici.

 

Cele mai bune soluţii aduc premii pentru întreaga echipă: laptopuri performante, participarea la Oracle România Summer Session pentru fiecare membru, vouchere de participare la examenele de certificare Oracle şi un mare plus în portofoliul carieră.

 

Sursa foto: playtech.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.