CV-ul va imbraca o noua tinuta demna de secolul XXI

Scris de 

CV-ul clasic va primi un update demn de secolul XXI, hărtia A4 sau mailul vor fi schimbate cu un card profesional european care va conține toate informațiile personale și profesionale de care un angajator are nevoie.

Până la sfârșitul anului, Agențiile pentru Ocuparea Forței de Muncă doresc schimbe CV-ul cu acest card, care va fi eliberat gratuit tuturor persoanelor înscrise la aceste agenții. Tot ce trebuie să faci este să depui o cerere, iar în aceeași zi vei primi noul card și un cont pe siteul www.card-profesional.ro.

 

Acest card va permite angajatorului să acceseze mai ușor datele în legătură cu experiența profesională și calitățiile personale pe care le ai, asemenea CV-ului pe care îl depuneai și până în prezent. Acesta va mai conține și informații în legătură cu domeniile de interes ale posesorului, pe baza cărora va primi oferte de angajare sau cursuri de specialitate.

 

Aceste carduri nu necesită cititoare speciale. Angajatorii pot vizualiza CV-urile persoanelor care se află în căutarea unui loc de muncă și pot de asemenea, pune informații legate de locurile de muncă disponibile.

 

Acest proiect este finanțat de către Uniunea Europeană, având un buget de 21 milioane de lei.

 

Sursa foto: mediasinfo.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.