Masura antiplagiat: Platforma care contine toate lucrarile de licenta si doctorat

Scris de 

Vești nu tocmai bune pentru cei care plănuiesc să scape ușor de lucrarea de licență/doctorat. Timpul trece repede în acest semestru pentru studenții în an terminat, dar plagiatul nu pare a fi o soluție viabilă, dacă îți dorești să fii absolvent la sfârșitul anului. Ministerul Educatiei din Romania vrea sa demareze proiectarea unei platforme in care sa introduca toate lucrarile de licenta si de doctorat. Cu ajutorul acestui program se va depista rapid daca autorii lucrarilor de licenta si doctorat au plagiat sau nu lucrarile.

In plus, Ministerul Educatiei isi doreste ca aceasta platforma sa serveasca si ca biblioteca virtuala pentru studenti si profesori. Astfel, comunitatea academica va avea acces mai rapid la lucrarile din domeniu.

Ministerul estimeaza ca intregul proiect va costa peste 20 de milioane de lei.   Liga AC Labs initiaza un proiect de practica pentru studenti in 13 societati timisoreneVoluntariat pentru integrarea studentilor pe piata muncii Potrivit unui studiu realizat recent de SNSPA, peste 70% dintre profesorii universitari spun ca plagiatul este o problema des intalnita in randul studentilor. De asemenea, plagiatul este un fenomen actual si in randul profesorilor universitari.

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: adevarul.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

1 comentariu

  • Sebastian
    Link la comentariu Sebastian Joi, 03 Iulie 2014 11:50

    Si platforma pentru crearea de locuri de munca pentru studentii si cei care au studii superioare o sa existe, o sa o realizeze cei din Guvern, Parlament ?! Cand ?! Si bineineles, locuri de munca platite decent nu cu salariul minim pe economie sau aproape de acest nivel !

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.