The Dungeon - primul thriller real...din Cluj!

Scris de 

Imaginează-ți o cameră slab iluminată de către flăcările pâlpâitoare ale unor lumănări, mobilier învechit, miros înțepător, borcane și culori tari. Toate acestea, îmbrăcate într-o muzică ritmată, dar cu voci profunde şi sunete scârţâitoare, de la începuturile secolului. Iar sunetul nu vine dintr-un smartphone, sau ceva la fel de performant, ci dintr-un gamofon...

IMG 8881

 

Iar apoi, un scârţâit, urmat de o bufnitură puternică. Bam. Uşa s-a închis. Eşti prins în laboratorul unui om de ştiinţă nebun de legat, care face experimente pe puţin la fel de sinsitre ca cel al lui Frankenstein. Vezi prin preajma ta urme de sânge de la victimele anterioare şi diverse ustensile, lacăte, chei, tot ce vrei. Ceasul ticăie. Ai aproximativ o oră să ieşi de acolo, înainte să pună mâna pe tine. Ce e de făcut? Ce e de făcut? Inima-ţi bate din ce în ce mai tare, pompându-ţi adrenalină. Vei reuşi?

 

IMG 8906

 

Acesta nu este un scenariu rupt din rola de film a unei pelicule horror, ci un caz real. Aproape real. Locul şi povestea e reală, la fel şi stările...poate chiar şi omul de ştiinţă. Asta nu ştim. Despre ce vorbesc? Despre The Dungeon, evident! Primul joc real de evadare din Cluj-Napoca! Cu toate că acest concept este inspirat din străinătate, The Dungeon este un brand sută la sută românesc şi o idee originală. Durata acestuia este 60 de minute, şi se termină când găseşti cheia. Se joacă doar în echipe - de minim 2 şi maxim 4 oameni

 

Suspansul care pluteşte prin cameră, poate fi simţit - fiori pe şira spinării.

 

O dată ce ai coborât în pivniţa situată sub cafeneaua Q-Caffe (str. Petru Maior nr. 13), te transformi într-un Sherlock Holmes, aflat în laboratorul duşmanului său de moarte, Moriarti, dar nu singur, ci cu Watson sau de ce nu, şi cu Mycroft sau un alt partener bun. Simţurile tale vor deveni atât de ascuţite, iar mintea ţi se  învârti. Totul poate fi un indiciu, absolut orice lucru aflat acolo, începând de la halatul doctorului şi sfârşind cu particula de praf.

 

IMG 8955

 

Atmosfera e intensă, terifiantă uneori, când câte-un sunet mai ciudat se aude din gramofon.

 

Totul pare ireal, dar atât de real. Dacă până atunci nu te-ai bazat vreodată pe alţii, acum înţelegi importanţa partenerilor tăi. Oricare dintre ei poate găsi un indiciu bun. Oricare poate să-ţi asigure libertatea. Iar asta e minunăţia jocului...căci reuşeşti să te ataşezi, într-un timp foarte scurt, de prietenii sau partenerii tăi. Poţi să le înţelegi modul de gândire şi poţi să rămâi profund impresionat de agerimea lor.

 

IMG 8921

 

Dar, Camera Savantului Nebun este doar primul Nivel. Va urma o...reinventare a jocului. Mai...terifiant, mai palpitant. Fiţi pe fază.

 

E un team-building perfect.

 

IMG 8855

 

Iar asta nu o spun, doar aşa, de complezenţă. Ci din experienţă. Şi echipa Campuscluj, mulţumită Project Manager-ului nostru, a avut parte de o asemenea aventură. Iar sentimentul în timpul şi după The Dungeon, a fost ... excepţional. Nu pot spune mai multe, că risc să dau spoilere. Pur şi simplu, uimitor.

 

V-am făcut curioşi?

 

Ei bine, atunci nu rămâne decât să alergaţi până acolo şi să...aveţi una dintre experienţele cele mai faine. Programul e de luni până duminică, începând cu ora 15.00, până la miezul nopţii. Pentru detalii, accesaţi http://www.thedungeon.ro/

 

Preţ: 100 de lei, întreg.
60 de lei, pentru studenţi şi elevi. Se acordă o reducere de 40% pe grup elevilor și studenților posesori de carnet de student sau carnet de elev, Studcard sau Studcard Junior. Pentru acordarea reducerii este suficientă prezentarea unui singur carnet sau card valid.

 

Pentru rezervări sau mai multe detalii, sunaţi la: 0768 247 525.

 

Site: http://www.thedungeon.ro/.
Facebook: https://www.facebook.com/thedungeoncluj

 

P.S.: echipele care au cel mai bun timp, vor intra în topul The Dungeon, publicat pe pagina de Facebook şi site.

 

 

 

 

 

surse foto: The Dungeon

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping