Universitatea Babes-Bolyai se afla in topurile internationale din nou

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai se află din nou în topurile internaționale, situându-se în primele 300 din lume, tot cu Facultatea de Matematica, conform World University Rankings by Subject 2014. UBB din Cluj-Napoca este clasată, prin domeniul MATEMATICĂ, pe locurile 251-300 în Clasamentul Internaţional al Universităţilor pe Specializări realizat de QS.

Clasamentul Internaţional al Universităţilor pe Specializări realizat de QS (QS World University Rankings by Subject), prin Ediția 2014, a luat în considerare și a analizat aproximativ 3000 de universităţi şi a inclus în clasament 689 de instituţii de învăţământ superior.

 

Domeniul Limbi Moderne de la Facultatea de Litere, tot din cadru Universitatea Babeș-Bolyai s-a clasat în intervalul 301-400.

 

Toate acestea după ce în 2013, aceeași Facultate de Matematică a ocupat poziţia 101-150 în cadrul topului Shanghai pe domeniul matematică al universităţilor lumii.

 

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook