Universitatea Babes-Bolyai se afla in topurile internationale din nou

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai se află din nou în topurile internaționale, situându-se în primele 300 din lume, tot cu Facultatea de Matematica, conform World University Rankings by Subject 2014. UBB din Cluj-Napoca este clasată, prin domeniul MATEMATICĂ, pe locurile 251-300 în Clasamentul Internaţional al Universităţilor pe Specializări realizat de QS.

Clasamentul Internaţional al Universităţilor pe Specializări realizat de QS (QS World University Rankings by Subject), prin Ediția 2014, a luat în considerare și a analizat aproximativ 3000 de universităţi şi a inclus în clasament 689 de instituţii de învăţământ superior.

 

Domeniul Limbi Moderne de la Facultatea de Litere, tot din cadru Universitatea Babeș-Bolyai s-a clasat în intervalul 301-400.

 

Toate acestea după ce în 2013, aceeași Facultate de Matematică a ocupat poziţia 101-150 în cadrul topului Shanghai pe domeniul matematică al universităţilor lumii.

 

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.