Middlesex University isi deschide portile studentilor romani si in 2014

Scris de 

Vrei să pleci la studii în Anglia? Middlesex University poate fi una dintre variantele de luat în calcul. Aceasta este localizată în nordul Londrei și a luat naștere prin fuziunea mai multor școli si colegii. Activitățile academice se desfășoară în campusuri universitare precum: Hedon, Archway, Cat Hill și Trent Park.

Un raport de cercetare efectuat de Parthenon Group arată că Universitate Middlesex se află în topul primelor 10 din Marea Britanie în ceea ce privește salariile obținute de absolvenți. De asemenea, este recunoscută pentru calitatea învățământului și a cercetării. Studenții pot desfașura diferite activități practice în cadrul organizațiilor și companiilor internaționale cu care universitatea are parteneriate încheiate.

 

Ai domenii diverse de unde poți să alegi, de exemplu: științe sociale, informatică, inginerie, adminstrarea afacerilor, arte sau sănătăte. Dacă te hotărăști să aplici trebuie să ai pregătite următoarele documente:

  • - formularul de înregistrare
  • - foaia matricola din liceu/ facultate tradusă în limba engleză de un traducător autorizat
  • - diploma de Bacalaureat/ Licență tradusă autorizat în limba engleză
  • - certificatul de limba engleză TOEFL, IELTS sau Cambridge

 

Pentru toate programele de licență (Bachelor), studenții pot beneficia de finanațare prin împrumut guvernamental de studii. Acesta este returnabil numai dacă, după terminarea studiilor, absolvenții vor obține un loc de muncă plătit cu peste 21 000 GBP.

 

Mai multe informatii despre universitate, găsiți aici.

 

Sursa: edu-news.ro

Sursa foto: pinterest.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.