Burse in China pentru studentii informaticieni oferite de compania Huawei

Scris de 

Studenții informaticieni au ocazia de a pleca în China cu una dintre bursele oferite de compania Huawei. Se preconizează că vor fi acordate între 10-15 burse la nivel național celor mai buni studenți din domeniul IT, care au rezultate remarcante în acest domeniu.

"Huawei va oferi burse unui numar de studenți români pentru a veni în China și pentru a participa la cursuri de instruire profesională", a anunțat unul dintre directorii companiei Huawei. La rândul său, vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că vor fi aleși studenți foarte buni care se specializează în domeniul IT, în universități din România. Pentru început, se intenționează oferirea a unui număr cuprins între 10 și 15 burse.

 

Înființată în 1987 de Ren Zhengfei, fost ofițer în Armata Populară a Chinei, Huawei Technologies este cel mai mare furnizor mondial de soluții IT&C, cu venituri de 35,4 miliarde de dolari în 2012. Subsidiara locală a Huawei și-a iîceput activitatea în 2003.

 

Vicepremierul Liviu Dragnea se află, în perioada 20-26 martie, în vizită de lucru în China, el fiind și coordonatorul Comitetului Interministerial pentru Monitorizarea Îndeplinirii Angajamentelor Asumate de România cu ocazia Reuniunii, la București, în 26 noiembrie 2013, a șefilor de Guvern ai Republicii Populare Chineze și statelor Europei Centrale și de Est.

 

 

Sursa foto: topnews.in

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.