Burse in China pentru studentii informaticieni oferite de compania Huawei

Scris de 

Studenții informaticieni au ocazia de a pleca în China cu una dintre bursele oferite de compania Huawei. Se preconizează că vor fi acordate între 10-15 burse la nivel național celor mai buni studenți din domeniul IT, care au rezultate remarcante în acest domeniu.

"Huawei va oferi burse unui numar de studenți români pentru a veni în China și pentru a participa la cursuri de instruire profesională", a anunțat unul dintre directorii companiei Huawei. La rândul său, vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că vor fi aleși studenți foarte buni care se specializează în domeniul IT, în universități din România. Pentru început, se intenționează oferirea a unui număr cuprins între 10 și 15 burse.

 

Înființată în 1987 de Ren Zhengfei, fost ofițer în Armata Populară a Chinei, Huawei Technologies este cel mai mare furnizor mondial de soluții IT&C, cu venituri de 35,4 miliarde de dolari în 2012. Subsidiara locală a Huawei și-a iîceput activitatea în 2003.

 

Vicepremierul Liviu Dragnea se află, în perioada 20-26 martie, în vizită de lucru în China, el fiind și coordonatorul Comitetului Interministerial pentru Monitorizarea Îndeplinirii Angajamentelor Asumate de România cu ocazia Reuniunii, la București, în 26 noiembrie 2013, a șefilor de Guvern ai Republicii Populare Chineze și statelor Europei Centrale și de Est.

 

 

Sursa foto: topnews.in

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook