5 martisoare ,,altfel” pentru iubita ta

Scris de 

Primăvara se grăbește să ne aducă zâmbetele pe chipuri, iar noi o primim cu brațele deschise. Luna martie îți va face și ea debutul curând, iar persoanele de sex masculin umblă deja în sus și în jos să cumpere felurite și colorate mărțișoare sau înfloriți și gingași ghiocei. Ei, Campuscluj.ro s-a gândit că anul acesta, e timpul ca băieții să-și ia inima în dinți, să ia originalitatea în brațe și să ofere iubitelor un mărțișor ,,altfel”. De aceea, ți-am pregătit o listă cu câteva idei pe care le poți avea în vedere dacă vrei să-ți surprinzi partenera.

1. Micul dejun zâmbitor

Nimic nu ar însenina ziua mai bine unei femei decât  o dimineață în care să fie trezită de aromele unui mic-dejun pregătit special pentru ea. Iar dacă vrei să faci lucrurile și mai speciale, noi îți propunem să faci un smiley face din acest mic-dejun și să te asiguri că prietena ta va pune această amintire în cutiuța cu momente de neuitat.

Corbis-42-27303072

 

2. Tatuajul temporar

Lumea se grăbește să se modernizeze, iar noi ne chinuim să ținem pasul cu ea. Astăzi, tatuajele sunt la modă și se pare că un tatuaj cu chipul sau numele iubitei, chiar dacă e temporar, e în stare să taie respirația oricărei fete și să le facă să se simtă în al nouălea cer. U may try it!

Cool-Love-Tattoo-Design-520x600 large

 

3. Imprimă-ți iubirea

Dacă, totuși, curajul nu e punctul tău forte, iar părinții tăi ar face infarct dacă te-ar vedea tatuat, avem o altă soluție pentru tine. Poți să îți arăți sentimentele și printr-un mesaj drăguț imprimat pe o cană sau pernă în formă de inimă. Alege fraza care spune cel mai bine ce simți și fă-ți prietena fericită de 8 Martie.

original

 

4. Mărțișor de la înălțime

Se poate să ai, în schimb, o iubită foarte curajoasă, iar dacă lucrurile stau așa, nimic nu o va surprinde mai mult decât dacă îi oferi un zbor cu parapanta. Transylvania eXtreme Adventures chiar organizează un concurs pentru reprezentatele sexului feminin cu ocazia zilei de 8 Martie. Nu mai sta pe gânduri și construiește în această primăvară momente de neuitat.

Parapanta

 

5. Mărțișorul de seară

Iar dacă vrei să închei ziua într-o manieră la fel de specială, o cină romantică, cu lumânări și mirosuri delicioase va fi ideea perfectă.

romantic-dinner

 

 

Tu cum sărbătorești venirea primăverii alături de iubita ta? Spune-ne și nouă printr-un comentariu.

 

Sursa foto: liberatea.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.