Noutati la U.S.A.M.V.

Scris de 

Avem vești și de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Pentru cei care doresc să iasă puțin din rutina cursurilor și a lecturii studențești, U.S.A.M.V. Cluj-Napoca organizează târgul apicol "Târgul pentru un viitor sănătos". U.S.A.M.V. propune prin intermediul acestei activități un univers mai practic studenților de la celelalte facultăți, unde aceștia pot vedea lucruri cu totul noi.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca în parteneriat cu "Viitor Sănătos Grup" organizează în perioada 2-3 martie, la Expo Transilvania, cea de-a III-a ediţie a târgului apicol "Târgul pentru un viitor sănătos".

 

Obiectivele acestui târg sunt prezentarea de unelte, utilaje, obiecte de inventar apicol, ambalaje, medicamente de uz veterinar, consumabile, direct de către producători, importatori sau distribuitori, precum şi de produse apicole de calitate, diferite sortimente de miere, produse bio, uleiuri naturale, siropuri din plante, produse cosmetice.  

 

De asemenea, acest târg vizează şi schimburi de experienţă, promovarea producătorilor din domeniul apicol, a importatorilor şi distribuitorilor de produse agricole din judeţul Cluj, a ofertelor de consultanţă pentru programe FEADR, opţiuni de securizare a stupinelor, precum şi oferte de credite şi asigurări agricole.  

 

Programul târgului

2 martie

8.00 Deschiderea secţiunii comerciale

19.00 Masa festivă

 

3 martie

08.00 Deschiderea secţiunii comerciale

11.00 Deschiderea secţiunii de comunicări

16.00 Tombolă cu produse apicole

 

Tu ce spui? Te gândești să mergi?

 

Sursa: edumanager.ro

Sursa foto: business-forum.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.