Universitatea Babes-Bolyai si Arizona State University - BFF

Scris de 

Universitatea Babeş-Bolyai s-a ales cu o nouă colaborare internațională, și nu cu orice fel de colaborare, ci chiar cu Arizona State University - adică cea mai mare universitate de stat din Statele Unite ale Americii, din punct de vedere al numărului de studenţi înscrişi.

UBB va dezvota cu aceasta proiecte comune în domenii precum filologie, ştiinţele comunicării, ştiintele economice şi ştiinţa mediului. De asemenea, colaborarea îşi propune dezvoltarea în comun a unui program academic de masterat (de tipul „double degree”) pentru ştiinţele comunicării.

 

Arizona State University se situează în primele 25 de institute de cercetare din SUA, în ceea ce priveşte producţia de cercetare, inovare, dezvoltare, dar şi a numărului de brevete acordate şi a numărului de propuneri de granturi de cercetare finanţate.

 

ASU

 

Sursa foto: natcom.org

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.