Program special de Paste si 1 Mai anuntat de CFR!

Scris de 

CFR anunță că de Paște și de 1 Mai trenurile vor avea și ele un program special, așa că: Studenţi, fiţi pe fază! pentru că vor circula sumplimentar 17 trenuri Regio şi Inter-Regio.

Programul special intră în vigoare de joi şi rămâne valabil până pe 5 mai. Astfel, în perioada 29-30 aprilie şi 3-4 mai vor circula suplimentar trenuri și din Cluj-Napoca pe diferite rute, trebuie doar să intrii pe site-ul CFR: cfrcalatori.ro, să îți selectezi traseul și chiar să cumperi biletul online, din timp.

 

Ai grijă totuși când vrei să pleci acasă, la mare sau la munte pentru că, în unele zile libere din perioada 19 aprilie – 4 mai, când numărul de călători este foarte redus, mai multe trenuri InterRegio şi Regio nu vor circula.

 

Ar fi bine să îţi faci din timp planuri de vacanţă, agenţiile de voiaj CFR vor fi închise pe 21 aprilie, în a doua zi de Paşte şi pe 1 mai.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.