Campania „Ofera zambete, nu emoticoane” iti aduce reduceri la nota de plata!

Scris de 

Trei studente au gândit un proiect inedit (și benefic social, pe deasupra). Acestea lansează o campanie socială împotriva utilizării telefonului în exces atunci când tinerii ies în oraş cu prietenii. 

Campania este realizată de studente de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai, dornice să promoveze interacţiunea şi comunicarea directă. În cadrul acestei campanii, clienţii cafenelei vor primi o reducere de 10% la totalul notei de plată dacă accept să îşi lase telefonul mobil într-o tăviţă de pe masă. Telefonul va putea fi folosit doar dacă sună, în rest se doreşte comunicarea cât mai intensă între persoanele de la masă. Discountul se aplică pe toată perioada campaniei în intervalul orar 19-21.

 

În plus, vor avea loc evenimente surpriză care încurajează interacţiunea şi dezvoltarea relaţiilor între oameni. Una dintre surprize va fi o petrecere numită ”Hello my friend”. Aceasta va avea loc vineri, 16 mai. Celelalte surprize vor fi dezvăluite pe parcursul campaniei pe pagina de facebook „Oferă Zâmbete Nu Emoticoane”.

 

Studiile au arătat că 87% dintre tineri preferă să comunice mai degrabă prin mesaje pe telefon sau prin intermediul reţelelor de socializare decât faţa în faţă. 

 

Campania va avea loc în perioada 9-16 mai, în localul UniPub.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: blog.friendseat.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.