Membru de Onoare al Asociatiei Nationale de Diabet din Ungaria - conf. dr. Ioan Andrei Veresiu

Scris de 

Preşedintele Societăţii de Neuropatie Diabetică - Neurodiab, conf. dr. Ioan Andrei Vereşiu, a primit una dintre cele mai importante distincţii din partea Asociației Naționale de Diabet din Ungaria. Reputatul diabetolog român a fost desemnat Membru de Onoare în cadrul asociaţiei medicale profesionale, cu ocazia celui de-al XXII-lea Congres Bianual al Asociației Naționale de Diabet din Ungaria, desfăşurat în aprilie 2014, la Szeged.

Diploma de Membru de Onoare al Asociației Naționale de Diabet din Ungaria reprezintă o recunoaştere a vastei activităţi ştiinţifice şi de cercetare în domeniul diabetului zaharat a conf. dr. Ioan Andrei Vereşiu, dar şi un semn de apreciere pentru îndelunga colaborare cu profesioniști din Ungaria în managementul neuropatiei diabetice și diabetului zaharat.

 

“Mă simt extrem de onorat să fiu numit Membru de Onoare al Asociației Naționale de Diabet din Ungaria, cea mai importantă organizație profesională din domeniul diabetului zaharat din țara vecină, asociație de care mă leagă o lungă şi fructuoasă relaţie profesională”, a declarat conf. dr. Ioan Andrei Vereşiu, preşedintele Societăţii de Neuropatie Diabetică – Neurodiab, invitat special al Congresului de Diabet din Ungaria.

 

Unul dintre obiectivele Societății de Neuropatie Diabetică este întărirea colaborărilor internaționale științifice pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților care se confruntă cu această complicaţie ireversibilă. Conf. dr. Ioan Andrei Vereșiu a mai punctat: ”La Congresul de Diabet din Ungaria am avut oportunitatea de a prezenta o lucrare despre epidemiologia neuropatiei diabetice și amputațiile de picior diabetic în România, iar dezbaterile pe marginea subiectului au fost constructive. Consider că este vital să continuăm schimbul de experiență și informații medicale în acest domeniu, deoarece prevenția, alături de reducerea incidenței și prevalenței neuropatiei diabetice ar trebui să fie una dintre prioritățile oricărui specialist care are în grijă persoane cu diabet zaharat”.

 

Conform organizatorilor, Congresul Bianual al Asociației Naționale de Diabet din Ungaria a reunit peste 1.100 de specialişti în diabet, membri a numeroase instituţii academice şi reprezentanţi ai companiilor farmaceutice, iar în cele patru zile de congres au fost susţinute peste 90 de prezentări ştiinţifice.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.