Lupul de pe Wall Street - Jordan Belfort vine in Romania pe 18 noiembrie. Obtine acum o reducere de 150 euro folosind codul "Campuscluj"

Scris de 

Jordan Belfort, omul a carui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, „Lupul de pe Wall Street”, va veni in Romania pe 18 noiembrie 2014 pentru a sustine o conferinta in care va impartasi publicului secretele uriasului sau succes in business, dar si cum se pot feri de capcanele in care el a picat.

 

Probabil nu exista om care sa nu fi auzit de „Lupul de pe Wall Street”, filmul in care Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat in spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursa in anii ‘90. Poate ceea ce este insa mai putin cunoscut, este faptul ca Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street, este un personaj real, un om cu ocharisma exceptionala, un maestru al vanzarilor si al persuasiunii si un om cu mult schimbat fata de personajul prezentat in film.

Jordan Belfort se va afla in premiera in Romania, la invitatia Extreme Training, si va sustine in data de 18 noiembrie 2014 o conferinta in cadrul careia va dezvalui secretele din spatele succesului sau exceptional, metoda sa proprie de vanzari „Straight Line Persuasion”. In plus, va impartasi participantilor si din experienta esecului sau cauzat de comportamentul lipsit de etica si condus de lacomie.

Romanii vor avea ocazia sa deprinda tehnicile care l-au imbogatit pe Jordan Belfort si l-au transformat in „Lupul de pe Wall Street”. Vor invata trucuri esentiale pentru cresterea puterii de convingere, vor afla si cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice in mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzatoare o poate aduce. Si vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu o mie de angajati si profituri astronomice, de la cel care si-a instruit personal oamenii de vanzari si de la cel a carui viata a fost transformata in filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.

 

Mai multe informatii despre Jordan Belfort, despre conferinta sau pentru rezervarea unui loc, puteti vizita pagina oficiala: www.traininguri.ro/belfort. Iar pentru ca esti cititor fidel Campuscluj.ro, iti rasplatim fidelitatea printr-un voucher cadou in valoare de 150 E. 

 

Inserati in formularul de inscriere codul voucherului "CAMPUSCLUJ" pentru a activa automat reducerea de 150E valabila pentru fiecare persoana inscrisa la acest eveniment.

cupon campuscluj jordan belfort

Reducerea este valabila pana la data de 15 Iunie. 

 

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping