Cum să devii un Profesionist în Pariuri sportive și la Jocurile de Cazinou Online: 5 Sfaturi Utile pentru un Începător

Scris de 

Într-o lume în care din ce în ce mai mulți jucători la pariuri sportive și la jocurile ca la aparate online se pretind a fi “cei mai buni”, conceptul de profesionist pare perimat. Deși ai impresia că toată lumea se pricepe la pariuri, poker ca la aparate sau orice altă formă de obținut bani online, adevărul este că profesioniștii nu se laudă niciodată cu performanțele lor.

Noțiuni precum money management, strategie de pariere pe termen lung, plan de acțiune, pariuri cota 2 și analiză de risc a partidei pe care pariezi sunt greu de explicat (și mai ales de pus în practică) dacă nu ai experiență în acest domeniu. Banii care se “învârt” în mediul online sunt la un nivel foarte ridicat, dar, dacă nu știi cum să pariezi sau să joci în mod inteligent, aceștia vor rămâne la casele de pariuri și la cazinourile digitale. Care este diferența între un profesionist în jocuri aparate și un parior inspirat?

Pariorii profesioniști versus pariorii inspirați

Două-trei bilete câștigătoare nu te transformă în mod automat într-un “guru” al pariurilor sportive, la fel cum nici câștigarea unui simplu jackpot la un joc ca la aparate nu te face un Nostradamus al cazinourilor online. Diferența majoră între un parior profesionist și unul inspirat este că primul acționează întotdeauna bazându-se pe o analiză complexă a datelor, iar nu după cum îi indică “inspirația”. Pariorul sportiv își stabilește strategii în ceea ce privește modul de plasare al pariurilor și al mizelor la jocurile aparate, având un plan de acțiune bine determinat și configurat. Politica de money management îi impune să nu mizeze niciodată mai mult de 7% din valoarea din banca, dar mai ales îl determină să nu se lase influențat de anumite cote pentru a paria în mod disproporționat de la o zi la alta.

Pariorii profesioniști știu cum să parieze și să joace la jocuri ca la aparate 77777!

Poate că o să zâmbești atunci când îți voi spune ca pariorii profesioniști mai degrabă joacă jocuri casino gratis decât să parieze bilete multiple. Secretul câștigurilor unui parior profesionist se bazează pe constanța cu care pariază, pe faptul că 95% dintre biletele jucate sunt simple și pe faptul că știa că la jocuri cu aparate este mai greu de câștigat decât în cazul ruletei sau a blackjack-ului, acolo unde poți aplica strategii care să-ți îmbunătățească șansele de câștig. Un parior profesionist nu o să parieze offline, fiindcă 5% din banii plătiți pe bilet sunt o taxă este aplicată de către agențiile terestre (care nu există la casele de pariuri online). În plus, agențiile de pariuri sportive digitale și cazinourile online oferă diverse tipuri de bonusuri (bani în plus, gratis) jucătorilor, ceea ce reprezenta șanse sporite de multiplicare a banilor de către pariorii profesioniști. Așa că, atunci când pariezi online sau joci jocuri la aparate, gândește mai înainte de toate și joacă ca un super-profesionist!

Sfaturi pentru a paria/juca la jocuri cu aparate și pariuri sportive ca un profesionist

  • Acționează întotdeauna bazându-te pe o analiză complexă a datelor pentru fiecare partida pe care vei paria
  • Nu miza niciodată mai mult de 7% din valoarea din bancă la jocurile ca la aparate și pariurile sportive
  • Joacă 95% dintre bilete pe format simplu, nu multiplu
  • Nu paria offline, fiindcă 5% din banii plătiți pe bilet sunt o taxă este aplicată de către agențiile terestre
  • Profită de bonusurile oferite de cazinourile cu jocuri la aparate și casele de pariuri sportive online
Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.