Participa la concursul #‎LaTribunaEuropei‬ pentru a castiga o vizita de studiu la Bruxelles

Scris de 

Biroul de Informare al Parlamentului European în România invită tinerii cu vârsta între 18 și 35 de ani să participe la concursul de materiale video #‎LaTribunaEuropei‬.

În urma concursului vor fi desemnați trei câștigători care vor fi recompensați cu o vizită de studiu de două zile la sediul Parlamentului European din Bruxelles. Toate cheltuielile legate de transport, cazare și masă aferente acestei vizite vor fi suportate de către organizatorul concursului.

 

Pentru aceasta, concurenții trebuie să filmeze și să trimită spre jurizare un material video de maximum 3 minute, în care înregistrează un discurs din postura de Președinte al Parlamentului European, făcând referire la prioritățile Uniunii Europene.

 

Data-limită de trimitere a materialelor este 30 iunie 2015. Detalii complete despre modul de înscriere la concurs, regulament, criterii de jurizare și modalități de a obține informații suplimentare sunt disponibile la adresa http://www.europarl.ro/ro/ue_si_tinerii/tribuna_europei.eu/portal/ro/

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.