Microsoft Romania organizeaza evenimentul "Work smart. Achieve more | The Tour" pentru pasionatii de IT

Scris de 

Microsoft România, împreună cu partenerii săi, organizează pe 21 martie, începând cu ora 9:00, la Hotel International, Work smart. Achieve more | The Tour, un eveniment dedicat profesioniștilor tehnici și dezvoltatorilor de software, dar și persoanelor de decizie din business și IT din România. 

 

Evenimentul este gratuit pentru participanți. Agenda evenimentul reunește teme de interes pentru pasionații de tehnologie și business, prin două track-uri dedicate pentru aceste industrii, cu scopul de a îndruma și ajuta profesioniștii și liderii IT să gândească și să implementeze mai ușor soluții concrete la cele mai întâlnite provocări din aria transformării digitale.

 

Evenimentul se bucură de prezența unor specialiști consacrați în aceste două domenii, precum Șerban Popescu - Technical Consultant, UiPath, Andra Cazacu – Senior Product Marketing Manager, Bitdefender, Bogdan Cuciureanu - Business Development Manager, Quartz Matrix, dar și alți profesioniști care vor susține sesiuni despre strategia de business și despre securitatea companiei prin prisma adopției de noi tehnologii, vor prezenta noi modalități prin care organizațille pot fi optimizate și modernizate și soluții în față noilor provocări în contextul Transformării Digitale.

 

Agenda completă a evenimentului precum și formularul de înscriere sunt disponibile aici. Numărul de locuri este limitat și se atribuie în ordinea solicitărilor primite și validate de organizator.

 

Adresa completă a evenimentului: Hotel International – Strada Palat 5A, Iași.

 

Poate le-ai ratat:

---> Limp Bizkit completeaza lista headliner-ilor la Electric Castle 2019

---> Castiga o invitatie la festivalul de scurt metraj Cluj Shorts 2019

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.