Oportunitate excelenta de dezvoltare prin discutii libere la BookLand Evolution in data de 8 mai

Scris de 

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor si in spatiul lor de socializare si recreere prin organizarea celei mai de amploare Caravane nationale de carte, activă ˜700 zile, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile in resedintele din 40 judete.

 

De 5 ani intalnim prin intermediul Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution 1 milion liceeni si studenti din 23 orase, incurajand dezvoltarea lor personala, ajutati de cei peste 500 speakeri care ni se alatura anual. Conferintele au loc in fiecare miercuri/joi, in intervalul orar 12:00-16:00. Sunt prezenti 6-7 speakeri diferiti (peste 200 VIP pe durata celor 24 zile de conferinta). Estimam prezenta a peste 30,000 liceeni + studenti in 2019.

banner bookland Intinerariu

Ca extensie pragmatica a conferinţelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitati de practica, internship-uri, traineeship-uri, part-time jobs si voluntariat pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.

 

banner bookland site

 

Citeste si:

---> Competitia oficiala TIFF 2019 include 12 opere singulare, puternice si provocatoare

---> BattleLab Robotica va organiza un concurs international de sumo robotic

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.