"Mind the gap" la a 9-a editie TEDxEroilor

Scris de  Ian 25, 2018

Cea de-a IX-a ediție a TEDxEroilor va avea loc în data de 4-6 mai la Casa de Cultură a Studenților. După premiera din România de anul trecut, când evenimentul s-a bucurat de o zi și jumătate de conferință și o zi de TEDxEroilor Adventures, organizatorii au decis continuarea organizării evenimentului în același format.

 

Anul acesta, tematica evenimentului, Mind the gap, va propune discuții în jurul termenului englezesc “gap”, care poate fi asemănat cu un spațiu care îngreunează evoluția, crează rupturi sau împiedică atingerea adevăratului potențial al fiecăruia dintre noi. 

 

“TEDxEroilor reprezintă locul de întâlnire al ideilor și al oamenilor care împărtășesc dorința de a provoca viitorul și de a-și depăși limitele. Acest lucru oferă posibilitatea de a crea legături noi în cadrul evenimentului sau de a găsi inspirația și curajul necesar pentru a pune în practică alte idei, care până atunci păreau imposibile.

Pentru ediția din acest an ne-am propus să schimbăm perspectiva asupra acestor “gap-uri” care există și să ajutăm oamenii să le depășească. Făcând acest lucru, credem că împreună cu ei putem fi catalizatorul progresului comunității noastre.” declară Vlad Gliga, curatorul TEDxEroilor.

 

Urmăriți TEDxEroilor pe pagina de Facebook www.facebook.com/tedxeroilor, sau vizitați website-ul www.tedxeroilor.com pentru mai multe detalii.

 

Citeste si:

--->„Fraternities and sororities” vor face parte din viata studenteasca clujeana

---> Colaborare noua intre UBB si NTT Data pentru realizarea proiectului Transilvania 100+

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.