Inscrierile la cel mai mare Treasure Hunt din Cluj au inceput

Scris de  Mai 18, 2018

SEMA a dat startul înscrierilor celui mai mare Treasure Hunt din Cluj-Napoca! Formează o echipă de 3 persoane și porniți într-o cursă inedită pentru a câștiga o mulțime de premii descoperind “comorile centenare” ale Clujului.

 

La împlinirea celor 100 de ani de la Unire, Asociația „Organizaţia Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness” – SEMA desfășoară cea de a III-a ediție a proiectului “Treasure Hunt” prin care își dorește să stimuleze dorința de mișcare a clujenilor și să le antreneze cunoștințele privind obiectivele turistice importante din Cluj-Napoca, acesta bazându-se pe spiritul competitiv, abilitățile de comunicare și lucru în echipă.

 

Proiectul se va desfășura pe parcursul unei singure zile, în data de 26 mai, începând cu ora 9:00 și va consta în parcurgerea unui traseu stabilit de către organizatori care va avea mai multe checkpoint-uri (puncte de control), echipele fiind nevoite să treacă de anumite probe pentru a descoperi care este punctul următor spre care trebuie să se îndrepte. Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

 

Demonstrează-ne că echipa ta este cea mai bună și accesează link-ul acesta  pentru a te înscrie la o nouă ediție Treasure Hunt by SEMA - “Treasure Hunt – 100 de ani alături de Cluj”! Taxa de participare (30 lei/echipă) se poate achita la standul SEMA, aflat la parterul FSEGA. Ii găsiți de luni până vineri, în intervalul orar 9:30-16:00. Pentru alte informații ii puteți contacta la numărul de telefon: 0745113407

 

Citeste si:

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.