RIUF 2017 va ajunge la Cluj in 21 Martie!

Scris de 
Cauți un program de licență, masterat, doctorat sau MBA în străinatate și/sau în România? Sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre sistemele de învățământ din peste 15 țări? Vino la RIUF, află totul despre programele de studiu din România și din străinătate și poți deveni unul dintre cei 22.000 de elevi și studenți care aleg în fiecare an să studieze mai departe, după ce i-au cunoscut pe reprezentanții oficiali ai universităților sau au discutat cu studenți și absolvenți români ai universităților prezente la eveniment.

 
De 12 ani RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est, este locul în care peste 200.000 de elevi, studenți, profesori și părinți au ajuns față în față cu reprezentanții a peste 150 de universități din întreaga lume.

RIUF in cifre

 

La cea de-a XX-a ediție RIUF organizată în luna martie 2017 în București, Cluj Napoca și Brașov,  te vei putea intalni cu peste 110 universități și instituții educaționale unice. Vezi ce universități ajung la ediția la care vei participa: lista completa o ai dand click aici.
 
Verifică periodic site-ul sau pagina noastră de Facebook pentru a afla noutăți cu privire la noile universităti participante și alte informații privind studiul în străinătate. Consilierii EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA (American Education) prezenți la eveniment te pot ajuta în procesul de aplicare pentru orice universitate din lume. Vino să discuți cu ei la târg și să afli cum poți să-ți maximizezi șansele de a fi deveni student internațional.

 

Va ajunge la CLuj in 21 Martie!

Capture.PNG

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.