Top 10 cele mai frumoase mesaje de Paste

Scris de 

Sărbătoarea Învierii este din ce în ce mai aproape de noi și se cuvine să transmitem un gând bun și curat celor apropiați. Dacă în acest an muza ta nu mai este la fel de productivă sau, pur și simplu, vrei să te lași inspirat de mesaje gândite deja de alții, îți propunem o listă cu câteva dintre cele mai frumoase mesaje de Paște pe care le poți trimite și tu celor dragi!

Un sms sau poate un mesaj pe What's Up ori pe Facebook - oricare ar fi modalitatea ta preferată de a comunica cu cei dragi de Paste, iată ce le-ai putea scrie: 1. Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belșug și bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să vă însoțească pașii pe drumul vieții. Paște Fericit!

 

2. De-ar fi să vină Iisus, din ceruri, înapoi, este semn ca ne iubește, ne iartă, spunem noi. Că Dumnezeu există, i-un lucru-adevărat, chiar mâine dimineață spui "Hristos a-nviat!". De poți avea în suflet mereu căldura verii, să poți să dai la toți minunea primăverii, s-aduni în inima ta toata iubirea, cât poți să dai și tu la toată omenirea... Paște Fericit!

 

3. Învierea este un act divin ce dă o nouă existență firii noastre, un fapt care ne privește pe noi, ne este dată să o dobândim și să o înțelegem. Fie ca astfel să devenim mai curați și mai buni. Hristos a înviat!

 

4. Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste să vă aducă tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui să vă fie alături toată viața, mereu viu în sufletul fiecăruia și astfel vom trai veșnic! Hristos a înviat!

 

5. Astăzi, în zi de sărbătoare, să coboare liniștea și pacea, iar minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței și bucuriei cu căldură și bunătate în suflet. Paște Fericit!

 

6. Iubește, iartă, cum El te-a învățat, crede și uită tot ce-ai îndurat. El ți-e lumina, căci El te-a creat, să nu uităm, numai El ne-a salvat. Hristos a-nviat! Fie ca lumina sfântă a acestei mari sărbători să îți călăuzească pașii, să îți aducă multă sănătate și fericire care să dăinuie veșnic în preajma ta! Paște fericit alături de cei dragi!

 

7. Iisus Hristos a avut o cruce de lemn și o inimă de aur. Azi mulți vrem cruci de aur și inimi de lemn. Fie ca în clipa vestirii, într-un glas al Învierii Celui fără de moarte, să renască și puterea noastră de a iubi și a ierta. Paste Fericit!

 

8. Pentru unii, Pastele este un moment de întregire a familiei, în care își doresc pace și bucurie. Pentru alții, este o zi în care se distrează mai mult și scapă de serviciu sau de școală. Pentru mine, este doar o zi minunată, pe care vreau să o împărtășesc cu voi. Paște Fericit!

 

9. Dumnezeu să vă dea un curcubeu după fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas și un răspuns la fiecare întrebare. Paște Fericit!

 

10. Paștele ne dăruiește veselie, Paștele ne oferă fericire. Paștele ne aduce nemărginită binecuvântare a Domnului, Paștele ne copleșește cu o proaspătă iubire... Paște fericit și cele mai sincere urări de bine!

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: buciumul.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.